Янукович поповнив колекцію ляпів

Янукович поповнив колекцію ляпів
Екс-президент України Віктор Янукович вже вкотре обмовився.

Виступаючи під час прес-конференції у Ростові-на-Дону, він, ймовірно ненавмисно, замість Росії сказав "Україна", - повідомляє Укрінформ.

"Я вважаю, що Україна - наш стратегічний партнер, була є і буде, через різні обставини, економічні обставини, я про це багато і неодноразово говорив, через історичні зв'язки наших народів тощо", - сказав Янукович, відповідаючи на питання російського журналіста про те, яку роль може зіграти Росія у врегулюванні ситуації в Україні.

Відповідаючи на це питання він, зокрема, заявив про те, що "Росія повинна і зобов'язана діяти". При цьому він висловив здивуванням тим, чому, "знаючи характер Володимира Путіна", він "досі так стримано мовчить".

Віктор Янукович відомий багатьма конфузами, які з ним траплялися. Так, спілкуючись з пресою, президент називав Ізраїль європейською країною.

Екс-гарант також пропонував провести Зимову Олімпіаду-2022 на Буковині. Пізніше з'ясувалося, що він мав на увазі Буковель в Івано-франківській області.

Янукович називав Словаччину - Словенією, а Туркменістан - Казахстаном, і переплутував багато інших географічних назв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це тому,що середню освіту він не у школі отримав ,а в іншому спецзакладі.і нафіг йому та географія?Щоб красти шапки такі знання не потрібні.
Відповісти
Майже по-Фрейду
Відповісти
Останні новини
Янукович поповнив колекцію ляпів
28 лютий, 2014, 18:41