Ставати прокурором я не збираюся, - Москвич про «кадрову» заяву революціонерів

Ставати прокурором я не збираюся, - Москвич про «кадрову» заяву революціонерів
Керівник "Національного Альянсу" Майя Москвич прокоментувала "кадрову" заяву Автомайдану, "Правого сектору" та Самооборони.

"1. Ставати прокурором я не збираюся, як мінімум тому, що ця робота мені не по духу. З того всього списку мені б більш імпонувала посада начальника СБУ )))" - пише вона на сторінці в соцмережі "Вконтакте".

"2. Коли я виходила на Майдан я не думала про посади і зараз про це також не думаю. Більше того, мене в грудні звільнили, а мій Центр національно-партіотичного виховання молоді ліквідували. Єдине що я би хотіла - це відновити свій Центр і зробити його в 10-ть разів потужнішим! Але це перспектива", - додає громадська діячка.

"3. Заява ПС, як вже коментували лідери руху, мала на меті в принципі підняти тему нових призначень на посади та винести даний процес на публічний рівень - думаю їх мета була досягнута. Віче вимагало старих керівників йти з посад - всі нові керівники мають бути також проведені через народне Віче", - насамкінець каже вона.

Нагадаємо, 27 лютого згадані вище три громадські об'єднання зробили заяву щодо кадрових призначень в області, якою, як пояснили вони згодом, хотіли привернути увагу громадськості до того, що ці посади можуть "роздерибанити" політики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Москвич
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від скромності не помре...
Відповісти
Господи Боже, а що ж то робиться... Який прокурор, чи ти здуріла вже зовсім, дівчино. Ти ж хоч Закон "Про прокуратуру" почитай, які вимоги до претендентів на посаду прокурора району, не те, що області. Як мінімум - 5 років роботи на прокурорсько-слідчих посадах. А ти й освіти путньої не маєш.
Відповісти
"Ставати прокурором я не збираюся, як мінімум тому, що ця робота мені не по духу. З того всього списку мені б більш імпонувала посада начальника СБУ )" - мда, дівчино. поки ви були палкою революціонеркою, вас можна було підтримувати, але після цих позорних заяв хочеться блювати! ви хоч знаєте мінімальну специфіку роботи прокуратури чи сбу? хоч елементарні напрямки роботи? хоч якісь основи? вам мало б бути соромно за ту заяву де вас типу пропонували на ту посаду. сміявся весь світ. але то не смішно зовсім
Відповісти
Де правий сектор,де народна самооборона??В Україні іде спробу захоплення Криму,посягання на теротеріальну цілісність держави!Правий сектор де ви?вже злякалися,вже революція закінчилась,посади поділили?Покажіть свій героїзм зараз,а не ховайтеся за народом!!
Відповісти
Молода ше для роботи в Прлкуратурі і СБУ.
Освіту якусь має?
Одягнута несолідно.
Відповісти
сбу.?? а чого не президентом??......
Відповісти
Президентом хіба якоїсь з прибалтійських міні-нібито-держав. Тільки там на посади ставлять за робочі губи, як-то в Литві міністр оборони - колишній дитячий лікар.
Відповісти
Не переоцінюйте себе і свої можливості "активісти"! Самооборона, правий сектор займайтеся своєю роботою в чому розумієтесь, а то можна з вашим підходом і професіоналізмом у сферах на які зазіхаєте наробити біди. Не підбурюцте людей вас і ваші дії мало хто пітримує. Думаю небагато у часу вам залишилось...
Відповісти
Останні новини
Ставати прокурором я не збираюся, - Москвич про «кадрову» заяву революціонерів
01 березень, 2014, 07:00