Лучанина, пораненого на Майдані, оббріхують, ніби він - тітушка

Лучанина, пораненого на Майдані, оббріхують, ніби він - тітушка
В інтернеті поширюють чутки, ніби поранений на Майдані лучанин Тимур Мустафаєв - тітушка.

"Тимур разом з іншими хлопцями (в тому числі зі своїм кумом) потрапив під обстріл снайперів у Києві", - пише в Facebook координатор Штабу допомоги пораненим Сергій Шараєвський.

Хлопець отримав вогнепальне поранення середньої складності. Сам він родом з Торчина, хоча проживає у Луцьку.

"Так от, якісь "добрі люди", коли побачили, що йому збирають кошти для допомоги, почали пускати плітки, що він тітушка і приїхав на антимайдан. Щоб ви розуміли, то Торчин — це невелике містечко, плітки розходяться швидко", - пояснює Шараєвський.

"Журналісти вже взяли в Тимура і його друзів інтерв’ю та написали статтю про їхній героїзм, але плітки — це річ зла і продовжують ширитися. Я особисто зустрічався з ним і його друзями, які були поранені, і просто учасниками тих подій. Всі підтвердили, що Тимур — це наш хлопець і боровся за нашу з вами свободу", - додав громадський активіст.

"Тому дуже прошу, розповсюдити цю інформацію у різних групах, які стосуються Луцька і Торчина, особливо у мережах ВКонтакті та Однокласники. Також прошу журналістів не проігнорувати наших поранених і висвітлити їхню боротьбу у ЗМІ. За детальнішою інформацією звертайтеся до мене безпосередньо", - каже Сергій Шараєвський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вірте брехні!!! Щойно ми з моїм колегою Анатолієм Пушкіним провідували Тимура Мустафаєва та інших поранених майданівців у Волинській обласній лікарні. На його вчорашнє прохання відновили Тимуру СІМ-картку, втрачену на Майдані, привезли йому. Говорили в тому числі про той бій на Інститутській, де він отримав поранення. Вказав точне місце й час, коли це сталося, як його доставляли у Палац Свободи... Тимур - Герой Майдану!
Відповісти
Сьогодні особисто розмовляв в лікарні з Тимуром,та чотирма іншими побратимами,які були поранені на вул.Інститутській двадцятого лютого. Я теж в ті трагічні моменти перебував поблизу гот. Україна і бачив весь жах, який відбувався, можу підтвердити,що всі загиблі та поранені заслуговують слави. Зокрема і Тимур. Слава Україні - Героям слава!
Відповісти
Останні новини
Лучанина, пораненого на Майдані, оббріхують, ніби він - тітушка
01 березень, 2014, 16:40