«Правий сектор» Волині поки не збирається до Криму

«Правий сектор» Волині поки не збирається до Криму
Активісти «Правого сектору» Волині поки не збираються їхати в Крим.

Про це повідомив керівник осередку Павло Данильчук.

Наразі керівництво організації не бачить доцільності в поїздці на Крим, бо у "Правого сектора" немає відповідної амуніції та озброєння.

Окрім того, бійці "Правого сектору" зможуть ефективно протистояти військовикам Росії, лише об'єднавшись зі Збройними Силами України.

Тому нині керівництво організації проводить перемовини з Міністерством оборони щодо координації дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найшла коса на камінь.
Відповісти
Ось зараз в такий непростий час покажіть себе ПРАВИЙ СЕКТОР .Мобілізуйтесь і їдьте в Крим, в Харків ,а не з кабінетів випихаєте беззбройних керівників і принижуєте, порушуючи права людини і Закони Божі.Гідно віддайте шану Небесній Сотні , бо чесно кажучи забагато вже спекулюєте на цій трагедії.а на Волині і без Вас буде все спокійно, як і було.
Відповісти
.це не чечня і не абхазія.Це Україна....ніколи не будем з ними добре жити.....як би ми не старались....а я вільний і завжди буду вільним....як прадід і дід....нема чого переживати....ДОЛЯ така...
Відповісти
А що ж таке? Де поділись патріотизм і мужність? Обісрались? Це вам не беззбройних на коліна ставити. В Криму з вами гратись не будуть, і натовська та чеченська виучка не допоможе. Немає озброєння... А куди подівали стволи, з якими по сесіях рад і прокуратурах з міліцією розгулювали?
Відповісти
Ви своїми "люстраціями", не лише породили ненависть серед місцевих а відлякали південь і схід. Вам би Україну об"єднати, а Ви своїми діями і ненавистю - її на шматки. Сховайтесь в ліс і живіть вже там, бо Вам як не свої, так сусіди подякують. Не ганьбіться вже остаточно, як на коліна ставити тут Вам збройні сили потрібні не були. Йдіть, і по дорозі свого "кулю в лоб" захопіть... Ліс бо ж добрий, він усіх прихистить, підкормить, якщо його не "люструвати", навть таких як Ви.
Відповісти
Вони герої, коли по вулицях Луцька з пістолетами та дубинками ходять.
Відповісти
Тепер ви, пане Данильчук, ставайте на коліна перед "БЕРКУТОМ" !!!
Відповісти
ЯКИЙ КРИМ!!!!!, ХТО БУДЕ ТУТ !!! ХАЙ КРИМ ІДЕ В ДУПУ, ТРЕБА ЗАХИЩАТИ ЗАХІДНІ ЗЕМЛІ
Відповісти
Черти мусарски успокойтесь зараз не довас
Відповісти
коментатори хр***ві. шо ви мелете. Ви розумієте, шо Правий Сектор, це наші з вами родичі, друзі, знайомі. Це ви не одного Данильчука хочете відправити вже зараз без зброї в Крим. а всіх лучан та волинян, які не навчені, без зброї. До чого оці висловлювання? "люстрували, то їдьте на війну". це говорять хворі на голову люди! ЛюСТРАЦІЮ БУЛА І БУДЕ. і таких сук, як всі ці регіонали і ко гнати в шию далі!

Українці повинні об'єднатись і дати в шию москалям.
Відповісти
Навіть в такий скрутний час, коли потрібно згуртуватися для захисту країни , різні придурки (пофігісти)виказують свої амбіції !!!
Відповісти
Як в 95 кварталі - ГЕРОЯМ СТРАШНО!!!!
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Волині поки не збирається до Криму
01 березень, 2014, 19:43