Війна з Росією: про що гуде інтернет

Війна з Росією: про що гуде інтернет
Реальна загроза військової інтервенції з боку Росії змусила інтернет-користувачів ділитися побоюваннями, прогнозами, закликами брати зброю, проханнями не панікувати тощо.

Пропонуємо добірку коментарів користувачів соціальної мережі Фейсбук. Через те, що частина авторів нижче наведених реплік вказали обмежений статус поширення своїх слів, не вказуємо їх авторів.

* * *

Шановні друзі! Прошу усіх Вас: звертайтеся зараз через соціальні мережі до своїх родичів та знайомих з Росії та розказуйте їм правду про те, що діється в Україні. Про те, що творить Росія у Криму. Насправді від нас разом багато чого залежить. Не будьте байдужими! Закликаю дослухатися до цієї пропозиції усіх отців Української Православної Церкви, яких знаю особисто! Допоможіть!

* * *

А що це за конспірологічні історії про Юлю, що нині гуляють? Невже люди справді думають, що путін ганьбиться і йде на конфлікт з цілим світом лише щоб юля стала президентом? Звідки ноги ростуть в цього вброса, чи юля з володьою самі поділились планом? Шозагон

* * *

Лунають заклики йти в партизанку, творити УПА. Не згоден з цим. У нас ще є реагулярна армія (якою б вона не була), тому ми повинні вступати в її лави, аби захистити свою державу. Лише після її, не приведи Боже, розгрому можемо звертатися до дідівської традиції повстанства. Творити зараз паралельні збройні структури – це свідомо послаблювати боєздатність головного інструмента війни - армії.
Старший лейтенант запасу Володимир В'ятрович.

* * *

Не доводимо справ до кінця. Не ув`язнили беркут. Не знищили тітушок. Не посадили геподопу. Не затримали Януковича. Тому це гівно повертається мстити.

* * *

Только лютый дурак может провоцировать страну c несколькосотлетними партизанскими традициями.

* * *

А на 1+1 блядський квартал з жартами про путіна.

* * *

Пора путіну нагадати, що недарма нас Бандерівціями називає.

* * *

Ця собака путін цілий тиждень, якшо не більше, набирав "туристів" в інтернеті щоб їхати до України рятувати людей. І ото та шваль тепер буде в наших містах ходити з триколорами і кричати "Расія"?!!
Та не подаруємо ми тобі, сука путін, України!! І твоя партнерка газова тож не буде рятувати Україну від тебе! Бо у вас домовленість шоб так все вчинити, за цим сценарієм. Ми теж в школі сценаристів вчилися, ублюдку! Знайде ще тебе страшна Божа кара!!

* * *

У нас є в Україні влада? Хоч би оголосили готовність до державної мобілізації...

* * *

О спасении утопающих.
Думаю, что масштабная кампания за экономический бойкот РФ в странах ЕС и США, это единственное доступное нам оружие.

* * *

Нічого не писав, бо появилося багато мега-військових аналітиків... Пішов старт, мобілізуємося. Хто де може. Зідзвонюйтесь і організовуйтесь. Я все сказав. Хто не знає чим допомогти - пишіть у приват.

* * *

Може в когось ще залишились ілюзії? 20 років сліпі вели сліпих, називаючи себе українською церквою. І далі поведуть. Московська церква вважає, що дії Росії в Україні - це місія! Миротворча!

* * *

Зробіть, будь ласка, глибокий вдих і видих. А потім ще раз. І ще раз. Не панікуйте. Не сваріться ні з ким. Не читайте коментарі в російських блогах і виданнях. Постарайтеся більше посміхатися один одному. Деструктив знесилює. А у нас ще дуже, дуже, дуже багато роботи.

* * *

Хочете плакати? Плачте. В мене поки не виходить. Але для себе зробила висновок: треба обов’язково поплакати. А тоді зібратися з силами і боротись: хто молитвою, а хтось...

* * *

Вчора був останній місячний день, сатанинський по зорях, всі плани і починання, що були здійснені в цей день - отримають крах. Так от, заявляю - 28 лютого 2014 року - офіційний день початку падіння путінського режиму!

* * *

Найобразливіше буде, коли москалики за ніч повернуть у Криму всі підрозділи в місця постійної дислокації, а ми наробимо такої дурні в стилі а-ля Сашко Білий, що навіть цивілізований світ розведе руками. Мовляв, дійсно, такі справи... що їм робити залишалось.

* * *

схоже один диктатор- яник - заразив іншого диктатора повітряно-капельним шляхом. чи іншим шляхом...

* * *

Понимают ли они с каким Народом они думают воевать? Понимают ли они, что последний бой УПА был в 1956 году? Согласны ли граждане РФ ложить в гробы своих сыновей, братьев и отцов просто за наше стремление жить без тварей януковичеподобных? Понимают ли, что это не Грузия в 5 миллионов, а Украина в 45 миллионов плюс страны-гаранты США, Британия. Мы потеряли сотню Героев, чтобы отстоять свою независимость,неужели вы думаете, что испугаемся? Слава Украине!

* * *

киевляне, если что, бегите к нам, к польской границе.

* * *

Русские! Убивая украинцев Путин окончательно убьет Вашу свободу, ввергнет Россию в пучину войны и превратит ее в ГУЛАГ. Вставайте! Мы свалили одного тирана, вместе повалим другого. За нашу и Вашу свободу!

* * *

Возможно всё было спланировано что бы поднять Юлину значимость. Она в президенты метит. А Кремль это одобряет (хочет поставить своего человека)

* * *

Помните Путин заявлял, что победил бы в Великой Отечественной Войне и без Украины, но как тогда,так и сейчас мы вместе с братским народом повалим нашего общего врага, только сегодня это сам - Путин !Мы не хотели,но он сам пришел !Братья, вместе - мы сила !

* * *

Де сотник Парасюк? Думаю, час оголосити про мобілізацію. І спрямувати на схід і Крим війська. У Путіна там більше 6 тис. В Україні можна з 3 округів підтягнути до понеділка тис. 70-90. І тільки тоді обережно поцікавитись у російського мзс чи не хочуть вони обговорити ситуацію за столом переговорів.

* * *

Я думала, что ненависти больше быть не может. Но может. Вероломно и без объявления войны российска федерация напала на мою родину. Я ненавижу каждого, кто пальцем дотронется к моей стране. Я презираю каждого сепаратиста. Я проклинаю каждого, кто причинит вред любому гражданину независимой Украины. Потому что Слава Украине! .януковичи-путины-медведевы. Вы пидарасы. Идите на хуй из моей страны. Можете забрать с собой всех долбоебов' которые преклоняются перед вами. Ваши георгиевские ленточки, ваши российские паспорта, ваша братская любовь...поместиться ли все это в вашей заднице?

* * *

Многие помнят 2008 год, войну в Грузии. По ее итогам мы можем чересчур оптимистично смотреть на вещи. Это не паника. Просто каждая следующая авантюра Путина не обязательно похожа на предыдущую.

* * *

Я не знаю, как все разрешится, но версия о том, что войну затеяли ради того, чтобы поднять рейтинг Юлии Тимошенко, не просто глупа. Это похоже на типичную разводку ФСБ, чтобы заставить нас поверить, что все несерьезно, чтобы все разошлись спать. Это сильный удар информационного фронта, но его надо выдержать.
Даже если именно Тимошенко о чем-то договорится с Путиным, это важно для всей Украины , для тех, кто любит Юлю,и для тех, кто не любит. Никогда наша страна не стояла на пороге такого масштабного кровопролития.

* * *

Дорогие украинские друзья!

Все мысли с вами. Все тревоги и надеждыз с вами. Все отчаяние и гнев с вами.

Наступил момент, когда и молчать невозможно, и не знаешь, что сказать.

Придется, наверное, сказать довольно жалкие слова: постарайтесь простить нас. Нас, то есть тех, увы, малочисленных вменяемых россиян, которые не отравлены ядовитыми имперскими газами. Это не те газы, которыми ведает Газпром. Эти газы залегают, к сожалению, гораздо глубже.
Постарайтесь простить нас за то, что у нас не хватило ни сил, ни воли для того, чтобы остановить наших безумцев, готовых покрыть нашу страну, мою страну таким немыслимым позором, смывать который придется усилиями нескольких поколений.
Постарайтесь простить нас. А даже если и не получится, ничего не поделаешь: я знаю, что ваше презрение мы заслужили.

* * *

Народ, який перестав боятись свого божевільного диктатора і скинув його, не має боятись чужого диктатора.

Рідні, я знаю, ми ще не встигли оплакати своїх, загоїти рани і обняти дітей. А знову доводиться знаходити сили, об,єднуватися і боронити найдорожче, що у нас є, - свободу, Україну, життя і мрії наших дітей.

Так, як він хоче, не буде. Ми знову переможемо. Він, як і янукович - сам обрав свою долю.

Нація вільних громадян не кориться божевільним диктаторам.
Вставай, Україно!

* * *

З тверезого: яка повноцінна війна на нашій території?! Чотири діючих АЕС!!! Один необережний рух неадекватного ракетчика однієї, або іншої сторони і натхненно відбувають до праотців кілька десятків мільйонів росіян, європейців і, на жаль, українців. Але нудно нам не буде.

* * *

Дурниць можна зараз наробити багато. Спокійно. Купуйте зброю і читайте книжки. І те і те скоро знадобиться. Спокійно...

* * *

Як це не прикро, але нажаль Майдан і події пов'язані з ним можуть видатись дитячими забавками порівняно з тим, що починається.

* * *

А знаєте, я вважаю, що це не наша війна... Цю ситуацію спровокували самі східняки, які так щиро хочуть жити під Росією, говорити на общєпанатном язикє і видавати рускоязичниє газєти і відкривати школи....
Тому не дивуйтеся, що зірваний курортний сезон у Криму, що доведеться путінських вояків годувати з власної кишені і спіткати долю Абхазії....
Не треба бандерівцям захищати Схід, адже нас ототожнюють з фашизмом і чорною чумою... Давайте, захищайте свою територію самі!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кара для кримчан і східняків - це раша ! Ми вас відпустимо тоді, коли вас більшість буде, а я знаю, що багато хто хоче жити у вільній Україні. Воювати до вас не поїду- самі собі створюєте кумира - самі потім і обороняйтесь !
Відповісти
Купуйте з___ю і читайте книжки. Ярош наш Герой. Тереторія УКРАЇНИ неділима. Населення України складається із українців різних етносів і культур, та запроданців із ползначкою в паспорті раб.
Відповісти
майдан підняв інтернет, інформація - це сила! тож пропоную розпочати інформаційну війну з росіїю,роз'яснювати простим росіянам що й до чого,думаю їм війна теж непотрібна!
Відповісти
хай російскі матері моляться за витримку та та здорв,я українських воЇнів, які кожного буремного дня зберігають життя тисячам їхніх синів, хоч самі вони і
не усвідомлюють це
Відповісти
стало відоме справжнє прізвище путіна - тупін
Відповісти
Я війсьвовий в житті звичайний хлопець 30 років маю доньку вагітну дружину люблю свою державу. Мій сусід з яким я виріс працював в рашці років 8 зараз заявляє за кого ти воюєш рашка це добре а ви мішаєте заробляти мені гроші каже що піде за них . Я тепер знаю чию сім'ю я виріжу якщо рашка не дай боже нас візьме. Смерть кацапам слава Украіні.
Відповісти
А у Путіна не вийде розділити Украіну бо Украіна соборна незалежна та не ділима держава з великоі літери у получиться нова держава з назвою : Урсія і народ урсійський народ
Відповісти
А у Путіна не вийде розділити Украіну бо Украіна соборна незалежна та не ділима держава з великоі літери у получиться нова держава з назвою : Урсія і народ урсійський народ Путіну УКраіни неньки ніхто невіддасть
Відповісти
Цілу ніч майже не спала,думала як наші кіборги до останньої краплі крові,останнього подиху захищають наш спокій і волю, а я,сама, крім гуманітарної допомоги харчами ще нічого не зробила, соромно якось,родичі які живуть в Росії не хочуть правди чути, Путінська брехня їм як мед, вони ніби зомбовані
Відповісти