Новий губернатор Волині може з’явитися вже до кінця дня

Новий губернатор Волині може з’явитися вже до кінця дня
Влада у Києві у суботу ввечері стала призначати голів обласних облдержадміністрацій в Україні: до кінця неділі, 2 березня, скоріш усього, буде призначений і голова Волинської ОДА.

Узгодження керівників областей відбулося в ніч з суботи на неділю у Верховній Раді, де були присутні в.о. президента Олександр Турчинов та прем’єр Арсеній Яценюк, писала Українська правда.

Як повідомило джерело ВолиньPost у Волинській обласній раді, новий волинський губернатор буде призначений, скоріш усього, з числа головних дійових осіб Єврореволюції на Волині, про яких йдеться у матеріалі Антона Бугайчука Хто стане новим губернатором Волині?.

Нагадаємо, у цьому матеріалі в якості ймовірних претендентів у крісло губернатора називалися колишній голова ОДА Володимир Бондар, заступник голови облради Ігор Гузь, нардепи-свободівці Анатолій Вітів та Євген Мельник, депутат від УДАРу Юрій Савчук, ковельський мер Олег Кіндер, перший заступник луцького мера Святослав Кравчук, а також такі компромісті і рівновіддалені від усіх політсил фігури як Василь Гром, Борис Загрева та Володимир Гунчик.

За ранішими повідомленнями українських ЗМІ стати керівником Дніпропетровської облдержадміністрації погодився бізнесмен Ігор Коломойський, головою Донецької ОДА - бізнесмен Сергій Тарута. Такі кроки отримали схвалення громадськості: вважається, що ці бізнесмени у регіонах - свої, до того ж будуть зацікавлені відстоювати державницькі інтереси.

Окрім того, за повідомленнями Української правди на посаду голови Луганської облдержадміністрації погоджений Михайло Болотських, який працював головою Державної служби з надзвичайних ситуації. Керівником Київської області може стати колишній нардеп та керівник Рівненщини Віктор Матчук, якого на посаду запропонувала партія "Удар". За розподілом в середині опозиції посада керівника Львівської області відійшла партії "Свобода". Джерела повідомляють, що найбільш ймовірним кандидатом є Ірина Сех.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верніть Клімчука!!!
Відповісти
Їдь в Москву) там він)
Відповісти
Ну чому керуватимуть не професіонали, а крикуни і популісти? Ну був же раз у керма Бондар, ну що ж він зробив для області??? Тільки тусувався і гламурнічав, жодного рішення господарника! По моєму це наруга над областю
Відповісти
Кого б не призначили, не потрібно панікувати, чи неприймати губернатора, всерівно Янека нема, від буде слухати народ, а Україна на межі війни. Дай Боже її не відбудеться!!!
Відповісти
"керівником Дніпропетровської облдержадміністрації погодився бізнесмен Ігор Коломойський, головою Донецької ОДА - бізнесмен Сергій Тарута"
мудре рішення. зараз потрібно стабілізувати ситуацію в регіонах, потім великий бізнес піде в бізнес, а на ці посади сядуть люди, які не матимуть відношення до підприємництва.
Відповісти
Останні новини
Новий губернатор Волині може з’явитися вже до кінця дня
02 березень, 2014, 10:11
Україна мобілізується
02 березень, 2014, 09:56