Як Україна захищатиме суверенітет

Як Україна захищатиме суверенітет
Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення про заходи щодо забезпечення національної безпеки.

Їх ввів у дію виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов, - пише Gazeta.ua з посиланням на секретаря РНБО Андрія Парубія.

Парубій зауважив, що дано доручення начальнику Генштабу, керівникам військових підрозділів невідкладно привести Збройні сили у бойову готовність.

За його словами, Міністерство оборони має організувати та провести навчальні збори із військовозобов'язаними громадянами.

"Просимо всіх тих осіб, яких викликає Міністерство оборони, прибути у визначений час і у визначене місце, куди їх запрошує військомат. Нам потрібне єдине військо. Дисципліна та координованість дій зараз вкрай важливі. Необхідно, щоб у цей непростий для нашої держави час ми діяли скоординовано", - сказав Парубій.

Крім того, уряд повинен виділити кошти для забезпечення безпеки громадян України, а Міністерство закордонних справ має звернутись до зовнішніх партнерів, зокрема США, Великої Британії та Північної Ірландії із закликом забезпечити безпеку України.

Міністерство внутрішніх справ має посилити охорону об'єктів енергетики.

Крім того, має бути утворений оперативний штаб для реагування на ситуацію в Криму.

Парубій також розповів, що в рішенні РНБО є пункт "таємно".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
Відповісти