Романюк заявив, що лучани «всі як один» стануть на захист держави

Романюк заявив, що лучани «всі як один» стануть на захист держави
Луцький міський голова Микола Романюк каже, що треба негайно закрити російські бази і вивести Чорноморський флот Росії з України, а також якнайшвидше підписати угоду про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це Романюк написав у Фейсбуці.

«Україна вперше в своїй новітній історії стоїть на межі руйнації суверенітету та державності. Введення російських військ в Крим розглядаю виключно як окупацію. Військову окупацію мирної території. Переконаний у нагальній необхідності денонсації так званих Харківських угод (закриття російських баз і виведення Чорноморського флоту РФ з України) та якнайшвидшому підписанні угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», - пише Романюк.

«Події останній днів показують, що нас намагаються спровокувати на розгортання громадянської війни, зовнішні (російські) сили хочуть роздмухати вогнище, в якому згорять завоювання Євромайдану, суверенітет і територіальна цілісність України. В нас хочуть відібрати право самостійно визначати своє майбутнє, самостійно будувати свою державу», - додав міський голова.

«В таких обставинах, звертаюсь до керівництва держави ще і ще вимагати від США та Великобританії виконання Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, підписаного 05.12.1994 року в м.Будапешті», - написав Микола Романюк.

«Зараз не час українцям зводити рахунки між собою. Зараз маємо об'єднатись і захистити свою державу. Нехай ще не таку досконалу як нам хотілося б, але свою. Знаю, що лучани всі як один стануть на захист держави! Захищатимемо так, як того вимагатиме час і обставини.

Нам буде дуже важко, але якщо ми будемо об'єднані – ми вистоїмо та переможемо!». – додав луцький мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То поїдь і закрий всі бази...
Відповісти
За меня не подписывайся!
Відповісти
За всіх підписався, нехай перший їде, чи знову насильство будуть примушувати " захищати"
Відповісти
і твої два сина теж?
чи вони далі буратіно будуватимуть?
Відповісти
Останні новини
Романюк заявив, що лучани «всі як один» стануть на захист держави
02 березень, 2014, 12:43