Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував призначення Пустовіта

Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував призначення Пустовіта
Призначивши Григорія Пустовіта губернатором Волині, київські владці проігнорували принцип прозорості, - каже лідер "Правого сектору" Волині Павло Данильчук.

"1. Принцип прозорості та відповідності умовним вимогам, цінностям Майдану при призначенні нових керівників областей ( як і членів кабміну) - проігноровано", - пише він в Facebook.

"2. В цей час фактично військового стану швидке призначення губернатора просто необхідне, адже згідно законодавства саме він може в повній мірі здійснювати оперативне керівництво обласними структурами", - водночас зауважує він.

"3. З точки зору перехідного етапу (до травня) дана постать можливо ще і зійде. Але з точки зору передвійськового стану, проведення жостких кадрових змін та контролю над критичною ситуацією в регіоні - в мене великі застереження", - вважає керівник "Правого сектору".

Насамкінець він зауважив, що "Правий сектор" планує завітати до нового губернатора на перемовини.

Нагадаємо, 2 березня керівника волинського осередку ВО "Батьківщина" призначили головою Волинської облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блін, от повезло))) тільки вступив на посаду, а до нього вже гості)))) хоча... думаю, клепки має вистачити бути людьми і памятати, що людина судиться ПО ВЧИНКАМ! як себе ведеш - так і будеш мати. з повагою до правого сектора... щоб не перегинав палку.
Відповісти
А хто об'єднав правий сектор? Хто з групок львівських нациків зробив правий сектор?
Відповісти
Так у чому його недоліки? Він українець. Він з ВО Батьківщина. Він колишній військовий. Він дипломатичний.
Думаю його основна проблема що його прізвище не Данильчук. Але майдан стояв не за Данильчука та Правий сектор. Тим більше що настільки нечисленна та нестабільна структура як Правий сектор активно розсварюється з самообороною то який з вас толк.
Скільки правого сектору загинуло - 0 упевнений що і можливій війні з росією вас загине - 0! Ви максимум крикуни та ті що зграєю одного неа коліна ставити можете а жодного державницького досвіту у вас нема! З закінченням перехідного періоду і ви також повинні піти бо чудово розумієте що відверто порушуєте права людей та Закони України.
Відповісти
Ви праві.Пустовіт колишній військовий, тільки невеличке уточнення , він колишній політпрацівник, колишній комуніст.
Відповісти
розраховували? Та розвели вас, як котят...
Відповісти
Скільки і які люди з Правого Сектору підуть у військомат та стануть на облік? І чи з них узагалі хтось служив у ЗСУкраїни?
Відповісти
ага, почнем з Данильчука й Гузя...армійці )))
Відповісти
УВАГА !!! Інформація для "Правого сектора" - ОБЩАК злодіїв з Донецька - "ЗАХІДІНКОМБАНК" продовжує фінансувати найманців - злодіїв на Півдні та Сході України, які виступають за розкіл України. Пора покінчити з цим ОБЩАКОМ.
Відповісти
А хто в нього питатися буде? Скоро кримінальне провадження порушать, на нари його кинуть і буде звідти свої погодження видавати.
Відповісти
Ага Данильчука не спитали А ти сам в якій партії не в батьківщині часом попривикали будучи в оганізації мутити собі воду !!!!!!!!!!
Відповісти
Так, я не зрозумів: Ви, Пашка, "за" чи "проти"? Ні ви просто вже стаєте політиком. Вітаю. Ще трішки і "не така вже і погана та корупція, візьму я пару грвень на революцію, й собі, крихточку на пивко і будиночок поки на Світязі, а потім вже й в Криму, хай і в Російському". В ліс лише не ходіть, там затишно і чисто...
Відповісти
В кінці кінців коли все ж таки розпочнеться обіцяна люстрація всіх чиновників корупціонерів від адміністрації
Відповісти
Якщо ти, Павле, патріот то просто тягни свого плуга, а то складається враження, що тобі все це потрібно аби самому зайняти місце високого керівника.
Відповісти
ага, треба було призначити когось з ПС, а давайте того, хто найбільше вікон побив і камінюк кинув, чим погано?! Дивлячись на ті події, що зараз відбуваються, то нормальна кандидатура, відчепіться від людини, то ж тільки на 3 місяці
Відповісти
Я думаю, що Пустовіт достойний бути губернатором Волині.Але не знаю чим він не вгодив правому сектору.Може комусь із них дорогу перейшов?
Відповісти
Пустовіт найкраща кандидатура на посаду губернатора,він патріот,військовий.член партії "ВО Батьківщина",принциповий і відповідальний,людина ,яка постйно брала участь у акціях протесту проти януковича.
Відповісти
Григорій Пустовіт - справжній лідер волинської "Батьківщини". Він цілком здатний наводити порядок в області в такий складний час. Має великий досвід, мудрий, врівноважений. Головне - сформувати достойну команду!
Відповісти
Пустовіт найкраща кандидатура на посаду губернатора,він військовий,патріот,член партії "ВО Батьківщина",вимогливий і принциповий,гарний організатор,постійно приймав участь у акціях протесту проти банди януковича,коли правого сектору і близько небуло.
Відповісти
Пустовіт нормальна людина,а час покаже його працю на благо волинян
Відповісти
Лризначення вірне.ВІн знае м. Луцьк, знае область,знае людей. Чуе людей. Нехай Бог йому доломоже і ми доломожем.
Відповісти
Я теж підтримую кандидатуру Пустовіта!
В умовах підготовки до Президентських виборів тільки людина з досвідом партійного будівництва зможе забезпечити належний рівень голосування в області за кандидата від "Батьківщини" - партії, яка лідирує на Волині!
Відповісти
Є небагато людей ,яким все не подобається,можливо проплата,можливо інші причини.Г.Пустовіт- найкраща кандидатура на посаду губернатора.
Відповісти
Віремо Пустовіту. Підтримуемо його.
Відповісти
Віремо Пустовіту. Підтримуемо його.
Відповісти
На теперішній час -Пустовіт найкраща кандидатура і його призначення не є випадковим. Чесна ,порядна,принципова,відповідальна людина.
Відповісти
На теперішній час Пустовіт -найкраща кандидатура,яка варта посади губернатора Волині.
Відповісти
А чи хоч хтось із "правого сектору" в армії служив?! А Пустовіт служив, у 1977 році він закінчив Калінінське суворовське училище, у 1981 році – Ленінградське вище загальновійськове командне училище. І зможе успішно розрулити складну ситуацію в держуправлінні області. Проте підтримати його треба на цій складній дорозі, а не злословити. Ми поважаємо Григорія Олександровича і бажаємо йому успіхів на посаді губернатора.
Відповісти
Зичу Григорію Пустовіту здоров"я і добра та успіхів на посаді губернатора. Вірю, що він зможе розрулити складну ситуацію в держуправлінні області. Бо він - колишній військовий: у 1977 році закінчив Калінінське суворовське училище, у 1981 році – Ленінградське вище загальновійськове командне училище. А нині час кладний, тож військовий досвід знадобиться!
Відповісти
Тільки Пустовіт гідний такої посади!!!
Успіхів йому!!!! І щоб не говорив Данильчук - це все просто заздрість!!
Відповісти
Пустовіт- настоящий офицер, наиболее достойный и ответственный политик !!! Верим ему!
Відповісти
Пустовіт- настоящий офицер, наиболее достойный и ответственный политик !!! Верим ему!
Відповісти
Посада губернатора сьогодні - це майже камікадзе. Тому, зичу Пустовіту міцного здоров"я і світлої голови для прийняття правильних рішень в нелегкий час!
Відповісти
Павлік дорости, маленький ще. Пустувати під захистом великих дядь і старшого брата Гузя оде, а керувати Волинню в такий час, коли ні грошей в бюджеті, ні стабільності, "Руїна", країна на шляху війни - потрібна мудра, виважена, толерентна людина, якою є Пустовіт Г.О. , а не амбітний, заздрісний і злобний хлопчик з рогаткою.
Відповісти
В такий час, для України потрібна людина мудра, виважена, толерантна і якшо брати з усіх політичних фігур і фігурок(типу Павліка, так і хочеться сказати Морозова))), Пустовіт один, хто відповідає цій посаді.
Відповісти
Хто такий цей правий сектор щоби щось коментувати?
Відповісти
Співчуваю Пустовіту.Взяв на плечи важкий тягар.Але з його порядністю та витримкою щось добре получиться. холодної голови та гарячого серця.
Відповісти
кандидатура Пустовіта Г.О. на посаду голови Волинської ОДА найкраща. Він великий патріот України та Волині, людина чесна, порядна з великим досвідом роботи як в армії так і в органах місцевого самоврядування, я маю на увазі посаду секретаря Луцької міської ради. Крім того, він очолює найбільшу політичну силу на Волині - обласну партійну організацію "ВО" Батьківщина". Тому, шановний Григорію Олександровичу, бажаю Вам успіхів та міцного здоров*я.
Відповісти
Шановний "правий сектор" а де ви були раніше,весь час правління режиму Януковича? На відміну від Вас Пустовіт Г.О.і партія "Батьківщина" вели з цим режимом послідовну боротьбу.Вважаю,що призначення Пустовіта Г.О.на посаду голови облдержадміністрації дуже правильне.
Відповісти
Павлік хоче контролювати Владу!
Відповісти
Останні новини
Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував призначення Пустовіта
03 березень, 2014, 07:27
Назвали володарів «Оскара»
03 березень, 2014, 07:10