Народний депутат Мартинюк з Волині мешкає у елітному будинку Києва?

Народний депутат  Мартинюк з Волині мешкає у елітному будинку Києва?
Віце-спікер, нардеп від КПУ Адам Мартинюк - не остання людина у державі і при цьому - безхатченко.

Про це йдеться у програмі "Гроші" на каналі ТСН.

Журналісти подивилися на податкову декларацію політика, і були здивовані тим, що за життя при владі Адам Іванович не заробив навіть на однокімнатну квартиру.

Натомість віце-спікер відпочиває в Іспанії.

У свої 62 Адам Мартинюк життя починає з чистого аркуша - ні автівки, ні вілли під Києвом. Депутат не напрацював навіть на трактор.

Кореспонденти спробували зібрати у Раді бодай на намет для віце-спікера. Дехто з нардепів назвав таку постановку питання провокативною, дехто повідомив, що в Мартинюка є власні кошти, а регіонал Михайло Чечетов розповів, що "Адам Іванович дуже скромний, ніяких подачок та грошей не бере".

У той же час він бере гроші з бюджету, зазначили "Гроші". Так, у 2010 році Мартинюк взяв від держави 225 тисяч заробітної плати, майже 80 тисяч пенсії, та ще й 38 тисяч матеріальної допомоги. Депутати і податкова Мартинюку вірять, а от програма "Гроші" – ні.

Журналісти програми передивились перелік тих, кому держава подарувала дачі. Мартинюк в переліку є. Держава також подарувала Мартинюку двокімнатну квартиру на Печерську. За ринковою вартістю це майже мільйон гривень.



У будинку підтвердили, що квартира Мартинюка тут дійсно є, але вона порожня, і сам він не тут не буває.

"Інформація з'явилась, що він за 50 мільйонів придбав квартиру", - розповів нардеп Леонід Грач.

Журналісти дізнались, що віце-спікера постійно бачать в одному з найдорожчих будинків Києва. Місцеві мешканці підтвердили цю інформацію.

За словами ріелторів, 5-кімнатна квартира в цьому будинку коштує близько 7-7,2 млн. дол. Рада розташована неподалік, і Мартинюк міг би ходити на роботу пішки, але їздить на державному Мерседесі із супроводом.

Як зазначають "Гроші", камери одного разу таки зафіксували як розкошує Адам Мартинюк. Віце-спікер що вмовляє державу про матеріальну допомогу, у великій компанії летів з іспанської Барселони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартинюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи відчував малий кордуплик росточком 150 сантиметрів разом з табуреткою, повзаючи в дитинстві по запльованій долівці голою дупою, що буде так розкошувати? Чи приснилось це йому? Вірним шляхом йде ленінець - усе так, як заповідав великий Ульянов. Той теж був бідним - в центральному музеї в Москві лежало його пальто з поношеними і засмарканими рукавами, а золото лежало в швейцарських банках. Давай, кордупель, розпочинай кампанію, твої затуркані полішуки вже тебе чекають з пожертвами з державних грошей. Будеш знову їздити від церкви до церкви і залишати кому 50 тисяч гриваків, кому 80. Підвищуй свою "кваліфікацію", червяк гнилий.
Відповісти
Мартинюк, звичайно, далеко не ангел, а ще той діяч. Тут і доказувати нічого не варто. Але ця "невинна" публікація доказує теж давно відомий факт, що інтернет ресурс "Волинські новини" працює на Єремеєва. Тому, хлопці і дівчата з "ВН", гріш вам ціна в базарний день як журналістам, але, насамперед, як громадянам.
Відповісти
Вибачаюсь, мав на увазі Волинь-Пост.
Відповісти
за веретанів дико образливо!!!!!!
Відповісти
Нейтральному. Продеріть очі і подивіться, що ви читаєте "ВолиньПост", а не "Волинські новини". Вам би, для початку, почитати б надписи на парканах і стінах туалетів в Любешові і Старій Вижві. А тепер запитання: а на кого будуть працювати "ресурси" цього ленінця з партії душогубів, які за 70 років знищили 70 мільйонів населення? Де і як вони придбані?
Відповісти
Останні новини
Народний депутат Мартинюк з Волині мешкає у елітному будинку Києва?
22 березень, 2012, 13:25