У Луцьку прийшли люструвати заступника голови облспоживспілки

У Луцьку прийшли люструвати заступника голови облспоживспілки
До заступника голови Волинської облспоживспілки Володимира Горгута (на фото) приїхали революціонери та підприємці з вимогою відставки.

3 березня до посадовця завітали представники "Правого сектору", Самооборони та Автомайдану.

В офісі облспоживспілки вони перебувають з 11:00.

Також сюди прийшли підприємці з Завокзального ринку.

На прохання написати заяву Горгут відповів революціонерам, що його може відправити у відставку лише правління спілки.

На вимогу "гостей" він зателефонував до членів правління і домовився, що ті завтра зберуться, щоб вирішити долю посадовця.

Нагадаємо, Горгут тривалий час конфліктує з підприємцями, які торгують на Завокзальному ринку. Вони звинувачують посадовця в поборах та утисканні прав. Горгут звинувачення відкидає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці хлопці! Будтьте мужніми і сміливими і на цьому полі бою.Чим швидше зламаємо хребет системі совка тим швидше будемо очевидцями нової країни. Дай Боже вам здоров"я та мудрості
Відповісти
Повністю підтримую діі "правого сектора".Облспоживспілка - пережиток радянських часів.Вони не створюють ніяких матеріальних благ.Шахрайським методом заволоділи майном пайовиків.Якщо ця струтура і не буде існувати ніякого збитку ні для держави ні для народу не буде.Це кодло - правління живе дуже добре за рахунок зборів,а правильніше з поборів з ринків області.Вони зовсім не займаються сільською торгівлею - бо це ім не вигідно.Чим скоріше ви іх розгоните тим краще.Це пухлина на тілі Волині як і сім"я Януковича.
Відповісти
корупціонера регіонала горгута -на майдан!!!!
Відповісти
Я не дружу з правим сектором, але споживспілка давно заслужила назву "хапспілки". Колишня облспоживспілка - це мережа консервних заводів, заготівельних контор, ковбасних цехів, пунктів забою тварин на мясо, це міжрайбази і т.д. Це все заросло бурянами 20 років тому. Споживспілка - це паразит держави, це струп на тілі людей, які торгують на ринках і платять їм данину. Яскравий приклад багаторічна возня за землю на Завокзальному ринку. Гоніть горгута в три шиї і область вам буде вдячна.
Відповісти
Не буду заперечувати, що в облспоживспілці треба наводити порядок. Але, шановні люстратори, хіба сьогодні, коли Україні реально загрожує російський агресор, на часі зводити рахунки між українцями, сваритися між собою. ТОчно якась провокація!Чи нема де свою агресію вихлюпнути?
Відповісти
А хто прийшов проводити люстрацію до пана Горгута?Пан Кмитко, Стасюк, Ломага - Вам також потрібно провести люстрацію,
ви рахуєте що Ваші статки менші, чи просто Вас зарано відірвали від "корита".
Відповісти
Шановний "Правий сектор" а кого ви підтримуєте??? За що втганяти всіх керівників??? З Вами сьогодні ходили дуже не бідні люди, ви спочатку поцікавилися як живуть ті що там розказують як правильно жити і шо робити. Якшо якійсь керівник зловживає своїм становищем, грабить держбюджет є багато важелів впливу: суди, прокуратура, падаткова, антимонополний комітет. Доказуйте це морним європейським методом, а не заставляти всіх писати заяви, погрожувати тощо!!! Хіба ті хлопці(Герої Майдану) померли за простий "передел власті"???
Відповісти
Давно треба було б прийти до горгута, але треба виганяти не тільи його , а цілу зграю без кого він мало чого вартий, хто йому в усьому допомагає і через кого йдуть потоки: головне Кандибу,кажуть побудувала вілу під Луцьком за останні декілька років, Завацьку- дуже хитра бабонька, навіть на відео видно як заглядає, куди ж без суфльора, вона зараз ключова теж має серйозні доручення, Півнюка, який мовчки служитьі вашим і нашим і все горгуту і кандибі докладає, ясно що і голяра - розбагатів і знахаблів теж. Ото якби в Україні не було цих внутрішніх агресорів , то країна була б багата і розквітаюча. І ПАЙОВИКИ мали б дохід від своїх паїв. Повикрисляли всіх, щоб більше їм дісталось. Гнати і ще раз гнати, щоб тільки курява летіла. Геть!!!!!!
Відповісти
"Правий сектор". Уважуха вам. Тільки слабо ви щось з ним говорили. А він знову хитрить."Правління його має знімати. А правління це він , його подєльники-Кандиба Завацька, Корнійчук. Це ж все те саме, що він. Сьогодні він гарно викрутився.Тільки ще не зрозуміло , чого тільки його люстрували. Не він один там крутить, окупанти споживчої кооперації."Правий сектор"!Доведіть ,будь ласка справу до кінця. Вся областЬ буде вам безмежно вдячна, що виженете агресорів з системи.Не працюють, не виробляють, не вирощують,не заготовляють, але наживаються, діляться, мучать, вижимають, нервують, захвачують.
Відповісти
А хіба ці злодії крали все по правді і по закону? Скільки людей залишили без пайового внеску? скільки людей залишились через їхні злодійські бажання без роботи? І всі коментарі , які є в їхній захист, пишуться або ними самими або їхніми зайдами.
Відповісти
Герої Майдану, поклали свої голови за справедливість, чесність ,прозорість. І ніхто не дав права розкрадати споживчу кооперацію. А хто прийшов з правим сектором не настільки важливо, ЛОмага чи хтось інший із бувших.Важливо зупинити приватизацію окремими посадовими особами і важливо повернути незаконно забране народу.
Відповісти
ніхто ломазі не давав право представляти пайовиків, він представляє свої шкурні інтереси і використолвує для досягнення посади активістів, залякує людей по районах, всі його махінації на ринку пам'ятають і ківерці все пам'ятвають, вирішив скористатись ситуацією. Забув як фінансував регіони
Відповісти
А треба спочатку було зробити люстрацію Ломазі КміткуІ Стасюку де вони живуть і за які гроші вони побудували не одну хату.Так що рахую що тут має бути підхід один до всіх.А то той хто найбільше тянув з кооперації його відірвали від кормушки і він тепер ходить з правим сектор люстрацію робить
Відповісти
Я готовий до люстраціі.А ти готовий? нАЗВИСЬ ХОТЯ Б
Відповісти
Останні новини
У Луцьку прийшли люструвати заступника голови облспоживспілки
03 березень, 2014, 12:10