Яценюк пригрозив кримським сепаратистам судами

Яценюк пригрозив кримським сепаратистам судами
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на брифінгу після зустрічі з міністром закордонних справ Великобританії Вільямом Хейгом заявив, що Україна не віддасть Крим Росії.

Він розповів, що після того, як було прийнято рішення західними країнами про відмову в участі у саміті «Великої вісімки» (G-8), у понеділок зранку активи російських компаній знизилися на 12%, - пише LB.ua.

«Ми свідомі того, що Російська Федерація має свої інтереси, але ми також усвідомлюємо і звертаємося до Росії: ви не маєте права переслідуючи свої інтереси, порушувати наші...» - зазначив прем'єр.

«І більше того, жодних підстав, підкреслюю, ніяких підстав для застосування сили проти українців і проти мирних громадян України для запровадження російського військового контингенту не було, немає і не буде, і за ці дії також потрібно буде заплатити ціну. Крим ніхто нікому не віддасть», - повідомив Яценюк.

За його словами, сьогодні незаконна проголошена кримська влада, яка намагається націоналізувати українську власність і намагається роззброїти українські Збройні сили, буде за ці дії нести відповідальність в українських та міжнародний судах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А теперішній стілець криміналом не пахне?
Відповісти
Російські олігархи лише почали втрачати фінанси і скоро я піду туди. Бо бабло победіт зло! Бо коли московський-гітлер дурака вмикає це одне а коли в твоїй кишені більшає повітря це вже зовсім інша ситуація.
Завдяки цьому народо-населення в Україні перетворився на багатонаціональну НАЦІЮ Українців!
Ми зараз платимо велику ціну і це пам'ятатимемо вічно!
Думаю Правий Сектор свою місію вже виконав Нація постала тепер головне щоб і вони зрозуміли що народ змінився і методи дій також слід змінювати. Треба дбати про імідж власної держави і відходити від правого радикалізму (це вимагає значного розумового та інтелектуального навантаження та стресу для особистості) Головне не прогинатися під корупцією!
Відповісти
Правильно скільки вже можна терпіти, треба боротися за свою країну, і недавати щоб нами Росія керувала ми є українці і хочем жити в вільній незалежній країні...
Відповісти
Замість того, щоб вести перемовини, воно погрожує? О то так державний "діяч"!:( Соромно за Україну!!!:(
Відповісти
Останні новини
Яценюк пригрозив кримським сепаратистам судами
03 березень, 2014, 13:28