Гузь розповів, чи піде у військкомат

Гузь розповів, чи піде у військкомат
Координатор Самооборони Майдану на Волині, заступник голови Волинської облради Ігор Гузь зазначив, що рішення про те, чи піде він особисто у військкомат, прийматиметься після погодження із іншими керівниками облради.

Про це він заявив під час прес-конференції в понеділок, 3 березня.

Ігор Гузь нагадав, що наразі в Луцьку відбувається навчання добровольців у обласному військовому ліцеї, серед яких також є представники Самооборони Майдану на Волині і «Правого сектору».

«Ці люди можуть бути добровольцями у випадку військового конфлікту. Ці громадські формування будуть допоміжними для армії», – додав він.

Щодо себе Ігор Гузь зазначив, що рішення про те, чи піде він у військкомат, прийматиметься після погодження з іншими керівниками Волинської облради, адже він також є заступником голови облради.

Щодо Самооборони Майдану на Волині, то їх залучатимуть згідно із вказівкою керівника Самооборони Майдану і нинішнього керівника РНБО Андрія Парубія.

«Я зараз не можу сказати точно, дивлячись як розгортатимуться події», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно що не піде. Там можуть больно зробити
Відповісти
І чого ви можете навчити? Битися зі щитами та кийками? Не смішіть бойові дій по фронтових напрямках з вогнем і кийки та барикади це різні речі! Ці сформовані загони повинні бути у складі ЗСУ а перехід на патризанський спротив має бути визначений центральним командуванням. Молодечне самодурство треба стримувати а то понастворюєте загонів потім сам чорт розбере "бандерівці то чи енкаведисти" скільки років вже страждаємо від наслідків такої неграмотності.
Відповісти
Усі керівники облради погодять, так що йди відай свій обовязок, це не язиком на майдані вичісувати
Відповісти
Як він може іти у військомат коли він неслужив бо комісований за психінним розладом (сцикун )? ЦЕ ФАКТ !
Відповісти
УКРАЇНА в небезпезпеці. А с....кло Гузь знову хоче сховатися за плечима 20-річних пацанів, щоб потім зодити і похорони на МЕморіалі органгізовуваати і собі політбали набирати? Посада заступника голови облради - не стратегічна. Волиняни не помітять відсутності Гузя в раді. Зате на передовій його досвід знадобиться. Вперед "патріот". А то буде як з Майданом: ви ідуть під кулі, а я тут за крісло повоюю.
Відповісти
Скажите, это он принуждал Башколенко встать на колени и обливал водой?
Відповісти
На татамі не хоче,на війну не хоче...-він вже свою перемогу здобув-вже добився чого хотів.
Відповісти
З перших днів окупації німцями України, під час другої світової війни, тодішнє партійне керівництво посади та сфери впливу не дерибанило. Вони терміново створювали замасковані довготривалі військові бази для ведення партизанської війни. Здійснювали організаційні заходи для проведення ефективної підпільної роботи. Організовували бойові териростичні групи, для виведення з ладу об"єктів військової інфраструктури. Тому не обов"язково йти до військомату, а досить прочитати книгу "Від путивля до Карпат", а також віднайти ресурси для створення запасу продуктів, обмундирування, медикаментів. Крім того подумати про явки-паролі-псевдо. "А вдруг завтра война, а вы уставши". Ну як слабо? І не гоніть людей записуватись до самооборони, при першій же можливості продасте списки москалям.
Відповісти
Який військомат? Це зараз не на часі.
Я ще толком заступником голови ОДА не побув.
Відповісти
такі гузі повинні також виконати свій обов’язок,а не за допомогою дітей займати посади.
Відповісти
Ну який із Гузя захисник України, якщо він вже починає ухилятися від можливого призову, посилаючись на якісь там погодження із іншими керівниками облради. А згодом на повістку дня він висуне черговий аргумент, мовляв, а хто керуватиме місцевою самообороною. Ігор знайде й інші обгрунтування... Волиняни, ну навіщо нам тратитися на памперси для такого вояка?..Нехай вже тут "воює" язиком.
Відповісти
Нас и здесь неплохо кормят !!! Вибачте що на російській !!!
Відповісти
Псевдо: патріот, українець,майданівець,захисник. Як людина виховано сформулюю свою думку максимально коректно. Такі як Ігор Гузь виїжають на плечах звичайних українців, як робила колишня влада і всім відомі яскраві представники. Особисто звертаюсь до псевдо лідера славетного краю Волині, я вже завтра не замислюючись готовий піти захищати неньку Батьківщину без камер і слави. Просто віддати вітчизні своє життя. А Вам шановний Гузь скажу: Бог дає кожному чоловіку дві матері - неньку і Батьківщину і зрада однієї з них це зрада людяності!
Відповісти
Думаю що облрада без такого заступника-крикуна не пропаде.
Відповісти
Останні новини
Гузь розповів, чи піде у військкомат
03 березень, 2014, 15:30