Через ситуацію в Криму «Червоний Хрест» набирає волонтерів

Через ситуацію в Криму «Червоний Хрест» набирає волонтерів
«Червоний Хрест» України у зв'язку із нагальною необхідністю набирає волонтерів для навчання навичкам надання першої допомоги.

Про це йдеться у зверненні президента Товариства Червоний Хрест України Івана Усіченка, - повідомили у прес-службі організації.

«У зв'язку із нагальною необхідністю Товариство Червоного Хреста України проводить набір волонтерів для навчання навичкам надання першої допомоги та догляду за хворими і пораненими», - зазначили в організації.

Громадян України, студентів вищих навчальних закладів, особливо медичних університетів, академій і коледжів просять звертатися в районні, міські та обласні організації Товариства Червоного Хреста України, де фахівці служби сестер милосердя здійснюватимуть підготовку бажаючих до роботи в лікарнях і госпіталях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
організація Червоного Христа, що знаходиться в Луцьку, нічим толковим не займається, сама напрошувалась до них у волонтери, щоб чимось допомогти людям (це було до МАЙДАНУ), на що вони особливо не відреагували, запропонувавши лише взяти участь у якомусь флеш-мобі. Я до них приходила в офіс, який в робочий час чомусь був закритий, а потім сама надзвонювала. Здається мені що вони просто маскуються під відомою назвою добродійників!
Відповісти
Будьте добрі, Волинь-Пост! Вкажіть адресу, контакні телефони куди можна звернутися лучанам. Я готова записатися і навчатися і навіть оплатити курси/навчання.
Відповісти
Останні новини
Через ситуацію в Криму «Червоний Хрест» набирає волонтерів
03 березень, 2014, 16:54