Біля сходу України збирається російська техніка, - ЗМІ

На території Російської Федерації поблизу державного кордону в межах Харківської, Луганської та Донецької областей спостерігається скупчення військової техніки.

Про це пише Zn.ua повідомили у Державній прикордонній службі України.

Так, навпроти ділянки Харківського прикордонного загону:

- На стику відділів "Плетенівка" - "Жовтневе" на напрямку Бочкове-Ленінське на відстані 1,5 - 2 км углиб Росії від кордону знаходиться 5 БТРів, 2 автомобіля "Урал" і польова кухня. Прикордонні наряди РФ обмежують рух місцевих жителів у цьому напрямку.

- На залізничну станцію Лісники Воронезької обл. РФ прибуло 9 ешелонів військової техніки (БТР, БМП) , які розвантажилися на території в/ч 63796 (артилерійські склади, які розташовані в районі населеного пункту Ліски);

Навпроти ділянки Донецького прикордонного загону:

- Відділ прикордонної служби ФСБ РФ "Весело-Вознесеновка" піднятий по команді "Збір";

- У пункті пропуску "Весело-Вознесеновка-Новоазовськ" на в'їзд в Україну припинено рух автотранспорту російської реєстрації.

Навпроти ділянки Луганського прикордонного загону:

- Місцевими жителями на напрямку Міллерово-Дяково в 3-4 км від державного кордону спостерігається скупчення військової техніки;

- В районі стику Луганської та Донецької областей в 2 км від державного кордону спостерігається скупчення військової техніки.

Водночас, губернатор Ростовської області РФ віддав розпорядження щодо розгортання в Куйбишевському районі таборів (місць) для прийому біженців з України. Про це повідомило Генеральне консульство України в Ростові-на-Дону.

Дані дії представників державної влади РФ можуть свідчити про підготовку російської сторони до можливого вторгнення на територію України через сухопутний кордон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біля сходу України збирається російська техніка, - ЗМІ
03 березень, 2014, 19:21