4 березня на Волині: гортаючи календар

4 березня на Волині: гортаючи календар
День народження сьогодні відзначають народний депутат України Сергій Мартиняк (на фото), заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Волинської ОДА Віра Фамуляк-Зелінська, голова правління ВАТ «Готель Україна» Борис Добровольський.

Також день народження у начальника обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимира Гринюка та у директора Волинського центру з інвестицій та розвитку Олександра Бабія.

Іменинники 4 березня – Архип, Євген, Макар, Максим.

Вітаємо їх усіх зі святковим днем, бажаємо здоров’я, достатку та життєвих перемог.

4 березня 1990 року відбулися вибори до Верховної Ради УРСР та місцеві вибори, на яких Волинська регіональна організація Народного Руху України святкувала свою першу значну перемогу. Народними депутатами УРСР від Волині тоді стали члени НРУ Олександр Гудима, Ярослав Дмитришин, Андрій Мостиський, Федір Свідерський.

Загалом із дев’яти по області тільки три мандати дістались представникам партійної номенклатури.

Досить успішними для Руху були вибори до Луцької міської ради: 46% депутатських мандатів. Приблизно така ж кількість депутатських мандатів дісталася Нововолинській, Ковельській, Володимир-Волинській та Горохівській міським організаціям НРУ.

4 березня 2011 року у Шацьку відкрили районну поліклініку. Її будівництво велося ще з 1996-го. Через відсутність коштів спорудження об’єкта тимчасово припинялось.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4 березня на Волині: гортаючи календар
04 березень, 2014, 00:00
ЄС висунув Росії ультиматум
03 березень, 2014, 22:33