Знімки кращих фотографів України

Знімки кращих фотографів України
У Києві нагородили учасників всеукраїнського конкурсу для любителів і професіоналів фотографії «Фотограф року 2013».

Конкурс проходить вдруге, головна премія — 50 000 гривень, - пише Gazeta.ua.

«Кращим фотографом року» назвали фотографа з Луганська — Олександра Чекменева. Його нагородили за серію документальних знімків «Донбасс», яку фотограф створював більше десяти років.

«Моє дослідження показує життя шахтаря як якесь замкнуте коло механічної роботи і побуту. Тут не залишається сил і часу на пошук сенсу життя і праці. Вугілля здобуто і спалено, сили вичерпані, горілка випита, час витік, як пісок крізь розчепірені пальці. Залишилася одна порожнеча? Я б дуже хотів, щоб моє дослідження було сприйнято як пошук променя надії в цій екзистенціальної порожнечі. Надії на зміни до кращого», - каже фотограф.

Приз глядацьких симпатій отримала Руся Асеєва. А спеціальними призами від фотопорталу Foto.ua нагородили Зіятдінова Еміне (на фото зображено пляж Брайтон-Біч російськомовної общини в США) та два знімки (портрет та арт-фотографію) Ірини Рузіної.

Також визначили переможців у кожній з номінацій — краєвид, архітектура, жанрова сцена, натюрморт, ню/еротика, портрет, репортаж, спорт, рекламне фото, весільне фото, арт фотографія (художня), комп'ютерна графіка, документальна фотографія.

Оцінювали роботи найавторитетніші представники вітчизняної та зарубіжної фотоіндустрії: фотограф Георгій Пінхасов, засновниця та головний редактор авторитетного європейського фотографічного журналу EYEMAZING Susan Zadeh, фотограф та мандрівник Юрій Косін, художник фотопортрету Ілона Пулкстене, музикант та арт-куратор Павло Гудімов.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знімки кращих фотографів України
04 березень, 2014, 11:52