Працівників волинських готелів та АЗС навчатимуть англійської

Працівників волинських готелів та АЗС навчатимуть англійської
Робітників місцевої сфери послуг – переважно працівників ресторанного та готельного бізнесу, АЗС, магазинів сувенірної продукції – спеціально навчатимуть балакати по-англійськи – своєрідні бліц- курси з вивчення англійської мови організує обласна влада з нагоди проведення Євро-2012.

Подібні курси з вивчення іноземної мови мусять пройти медики бригад «швидкої допомоги», правоохоронці, прикордонники, інші причетні до обслуговування туристів службовці. Навчання передбачає засвоєння працівниками сфери послуг найуживаніших виразів і зворотів англійської розмовної мови, щоб туристи змогли хоча би мінімально пояснити волинським продавцям: що вони хочуть, куди їм потрібно йти і як отримати необхідну допомогу.

Заодно, до приїзду футбольних уболівальників до України на Волині видадуть спеціалізований туристичний довідник. У ньому розміститься інформація про історію та культурні надбання регіону. Він призначатиметься для ознайомлення туристів із волинськими визначними місцями, буде надрукований трьома іноземними мовами та міститиме карту області з позначенням рекреаційних, оздоровчих та сервісних зон.

Організувати майбутні курси англійської та видати довідник зобов’язали головне управління економіки та управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації.

Щодо фінансування проектів, то, за словами голови ОДА Бориса Клімчука, волинський бізнес уже озвучив наміри профінансувати видання туристичного путівника, адже – це гарна реклама.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівників волинських готелів та АЗС навчатимуть англійської
12 грудень, 2011, 14:20