«Батьківщина» може висунути Тимошенко кандидатом у президенти

«Батьківщина» може висунути Тимошенко кандидатом у президенти
Екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко можуть висунути в президенти України на партійному з'їзді, що планується у березні.

Таке припущення озвучив народний депутат від партії «Батьківщина» Володимир Бондаренко, - пише Zaxid.net з посиланням на Комерсант-Україна.

«У березні обов'язково відбудеться з'їзд партії «Батьківщина». Я упевнений, що на ньому делегати підтримають кандидатуру Тимошенко на пост президента України. Інших альтернатив, на мою думку, немає», - сказав політик.

Нагадаємо, 3 березня виконуючий обов'язки президента України Олександр Турчинов підписав закон «Про реабілітацію осіб на виконання рішень Європейського суду з прав людини».

Згідно з положеннями цього закону, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко і екс-очільник МВС Юрій Луценко зможуть взяти участь у виборах Президента України, які мають відбутися 25 травня 2014 року.

Додамо, що сам Луценко сказав, що не планує брати участі у президентських виборах.

«Я не планую балотуватися у президенти - це я заявляю з точністю 99%. Я виступаю за проведення дострокових парламентських виборів у найкоротші терміни. Участь моєї команди у дострокових парламентських виборах буде пов'язано з тим, чи підуть політичні партії на повне оновлення», – сказав Луценко.

Нагадаємо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 році. 22 лютого 2014 року за рішенням Верховної Ради Юлія Тимошенко вийшла на волю.

Про те, що Тимошенко хоче брати участь у президентських виборах, заявляв лідер партії УДАР Віталій Кличко, який також буде балотуватися у президенти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одного зека поміняти на іншого...
Відповісти
А для чого? Недопрацювала?
Відповісти
Ура, буду голосовать за женщину-президента, умную и красивую, хорошего дипломата, вот тогда мы впервые будем горды за нашего президента!
Відповісти
Вона, на думку її захисників, потребує лікування за кордоном. Варто було б дослухатись та поїхати на лікування на три роки, а може й більше
Відповісти
Ну судячи з призначень очільників ОДА, почалась виборча кампанія (тоєсть підготовка) повним ходом, як кажуть кому війна, а кому мать родна. Народ України - будь обережним.
Відповісти
Останні новини
«Батьківщина» може висунути Тимошенко кандидатом у президенти
04 березень, 2014, 14:38