У Чорне море прибув авіаносець США

У Чорне море прибув авіаносець США
США відправили у Чорне море авіаносець USS George HW Bush через вторгнення російської армії у Крим.

"У відповідь на російське вторгнення США відправили ударну групу на авіаносці в напрямку Чорного моря, щоб мати можливість реагувати на розвиток подій на Кримському півострові в Україні", - пише ICTV з посиланням на українські та американські ЗМІ.

Авіаносець супроводжують сімнадцять інших кораблів і три субмарини, які 3 березня пройшли через Егейське море.

Також стверджується, що даний авіаносець на своєму борту перевозить 90 літаків, включаючи вертольоти різних типів, і кілька винищувачів F-22 Raptor. Кожна субмарина має двадцять чотири ракетні шахти для запуску ядерних боєголовок.

США не бачать підстав для введення російських військ в Україну. США вирішили припинити військову співпрацю з Росією через агресію проти України. Російські військові з кінця лютого щодня роблять спроби захопити військові частини Збройних сил України в Криму.

3 березня Росія пояснила свою присутність у Криму тим, що звільнений Верховною Радою від виконання функцій президента Віктор Янукович закликав президента Росії Володимира Путіна використовувати російські війська на території України для стабілізації ситуації в країні.

У свою чергу народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що американські кораблі вже з'явилися в Чорному морі.

«Інформація про те, що не тільки «Гетьман Сагайдачний», а ще півтора десятка військових кораблів (правда не українських, американських) зайшли в Чорне море, підтверджується. Війну в Криму закінчено», - написав Бригинець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Где подтверждение? Ни одни новости об этом не говорят. Это бред по всем свои критериям. Вторжение американского военного судна в моря не омывающее её берега, это 100% начало 3-й мировой войны. Хватит уже писать кучу желтой информации без проверки.
Відповісти
гаплик путані
Відповісти

дана інфа дещо неправдива
1.В Чорне море через протоки не може зайти така гпромадина як приміром авіаносець чи АПЧ
2. Чорне море закрите для військових кораблів інших країн, крім тих які мають там свої територіальні води.
3.На узбережжі Туречинни розміщена крупна база ВПС та ВМФ США ( НАТО ), а Середиземне море АБСОЛЮТНО контролює 5 американський флот ( база Неаполь)та літаки з " Німіца", а також декілька АВАКСІВ.Отже пятий флот ВМС США з декількох баз ( Туречинна та Італія )котролює повітряний простір та узбережжя та акваторію Чорного моря

Тобто з тактичного погляду немає потреби заганяти фрегати та есмінці ВМС США у водну пастку якою є Чорне море
Відповісти