Про знущання з Башкаленка згадав і Путін

Про знущання з Башкаленка згадав і Путін
Не лише в Організації об'єднаних націй 4 березня говорили про знущання з колишнього губернатора Волині Олександра Башкаленка: розповідав про це й президент Росії Володимир Путін.

Про це йшлося під час спілкування глави держави з пресою, - пише ЧаРівне.

"Представники ЗМІ бачили, напевно. Як діючого губернатора прикували кайданками на площі до якогось спорудження. Зимою. Облили водою. Після чого його заточили в підвал і катували. Це що таке? Це що демократія? До речі, призначений він був зовсім недавно - в грудні здається. Навіть, якщо припустити, що вся влада там корумпована - він навіть не встигнув би вкрасти", - мовив Путін.

Зауважимо, що не все сказане Путіним є правдою.

Як відомо, 19 лютого Башкаленка дійсно виводили на сцену, до якої прикували наручниками і облили водою при температурі повітря +5 градусів Цельсія.

Але в підвали, де його могли б катувати, екс-губернатор не потрапив. Зі сцени Майдану Башкаленка передали медикам.

Посаду губернатора Башкаленко обіймав з 5 лютого, а до того майже три роки працював першим заступником голови ОДА і керував волинським осередком Партії регіонів.

Згадували голову ОДА 4 березня й в ООН. Про знущання з нього говорив постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідний башкаленко тільки 10 днів керував а встиг кабінет климчука розворочати і ще в кінці карери дістати по спині ,аж путін тепер плаче, хай би дав цицьки!!!
Відповісти
Дійсно, розповідати внукам авторам цього робінгудовського "флешмобу" навряд чи захочеться.
Це не було ані цивілізовано, ані порядно, ані дієво.
Дешеві понти, до того ж шкідливі для всіх.
Відповісти
треба було більше дати
Відповісти
Башкаленко став зіркою світового штибу! Він повинен подякувати Правому сектору за безкоштовну рекламу, його скромної персони.Беззаперечно ВВП надасть йому громадянство РФ і запропонує роботу на Далекому Сході. Вся Волинська громада не буде цьому заперечувати.
Відповісти
Героя знайшли.
Відповісти
Ото дав Павло козиря в руки імпералісту. Таке враження, що він ці погроми і знущання організував на замовлення путіна, щоб створити йому підстави для виправдання своїх дій перед міжнародною спільнотою.
Відповісти
І Башкаленко ще не всіх забув...
Відповісти
Про Луцьк, завдяки ситуації з Башкаленко знає ВЕСЬ СВІТ!!!!! Мені писали і пишуть, згадуючи про цю ситуацію. Це ще один приклад наскільки виважено потрібно робити наступні кроки...
П.С. Пробую людям пояснити чому і що, але з відео все виглядає не надто оптимістично і всі аргументи виглядають не дуже... Так що надалі, будь ласка, трохи помякіше;)
Відповісти
ага пом'якше, вже рішенням Луцької міської ради на мерії вивісили червоно-чорний прапор...
Відповісти
При перегляді відео про штурм МВД в мене виникло враження, що Башкаленко був якийсь неадекватний. Може, не тільки в мене?
Відповісти
Що тут скажеш. Можу тільки навести свої коменти від 19 лютого , щойно після того самосуду:

Натовп "демократів" із чиновника-регіонала зробив мученика. Десь навіть героя, бо сам-на-сам із розлюченою юрбою - це круто...

Уявляю цю картинку: обласний керівник у наручниках, прикутий до сцени, - на європейських каналах. "Демократія по-українськи. Ці люди прагнуть у Європу!" А на російських і поготів... На кого працюєте, дітки?

Додам,що саме того дня у Києві люто вбивали людей, зокрема, й із "Волинської січі". І наступного ранку - теж загинули хлопці звідти. Їхній командир був, я так розумію, у Луцьку.
Відповісти
Гуманізм демократів до добра не доведе.Шановні "Волинські патріоти", ви поставили сцену на майдані- молодці. А чому не поставили кол,- на який треба сажати Волинських політиків ,і тогож Русського шпіона Башкаленка? Виправіть ,будь-ласка, недопрацьовку.
Відповісти
Зараз усі дякують Кримським військовим за те що не здають своїх позицій, Башкаленко теж показав ,що він справжній офіцер після такого приниження не здався.
Відповісти
ВСЯ эта мразь будет на ножах....
Відповісти
скільки він до призначення губернатором був замом климчука, СКІЛЬКИ ТОДІ ВКРАВ ? Дибу в центрі поставити і щоб чиновники, коли їдуть на роботу завжди бачили нагадування майдану. Тоді відсіється вся непотріб, бо на зарплату жити не будуть.
Відповісти
Останні новини
Про знущання з Башкаленка згадав і Путін
04 березень, 2014, 16:13