В Межигір'ї – «війна» за автівки Януковича

В Межигір'ї – «війна» за автівки Януковича
З Межигір'я безслідно зникають коштовні автомобілі екс-президента України Віктора Януковича.

Поки поціновувачі авто-старовини проводили паломництва до гаража Януковича, іншу його автоколекцію почали потроху розкрадати, − пише ТСН з посиланням на програму «Гроші».

Нещодавно під Гостомелем, за 38 кілометрів від Києва, виявили на складі броньований позашляховик Pickup International та ще 12 ексклюзивних моделей загальною вартістю у кілька мільйонів доларів.

«Це з часів його (Януковича) прем'єрства, він любив так їздити. Дуже схоже на те, що це дійсно ті машини, які були задіяні в евакуації Януковича», - говорить громадський активіст Ігор Домбровський.

Згодом автівки перевезли у Межигір'я, проте пізніше навколо них розгорнулася справжня війна. Незважаючи на охорону, дві коштовні машини з території резиденції вивезли невідомі. А в районі столичного аеропорту «Жуляни» по них відкрили вогонь люди в масках.

«Люди в чорних камуфляжах, в чорних масках. Люди озброєні пістолетами. Тупо відкрили прицільний вогонь», - каже Віктор Ярмоленко.

Однак вже у суботу це ж авто знову опинилося в центрі під охороною людей в масках і зі зброєю. Крім нього, з Межигір'я безслідно зникли ще три автомобілі.

Поки триває боротьба за автоспадщину Януковича, нова влада говорить про необхідність продати її, а кошти передати в бюджет.

Юрист Сергій Мітюрін каже, що за місяць-другий може з'явитися власник автопарку, який судитиметься за авто.

"Є конституційне право подавати до суду і оскаржувати свої права, які вони вважають порушеними. За конституцією, у них такі права є", - зауважив юрист.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який власник?,чи наші доблесні сбу-шники не можуть пробити хто власник?маразм крепчаєт...
Відповісти