«Правий сектор» на Дніпропетровщині оголосив загальну мобілізацію проти провокацій

«Правий сектор» на Дніпропетровщині оголосив загальну мобілізацію проти провокацій
Загальну мобілізацію оголосив «Правий сектор» на Дніпропетровщині, аби завадити можливим провокаціям.

Про це заявив на прес-конференції 4 березня керівник Штабу національного захисту в області, координатор «Правого сектору» в регіоні Андрій Денисенко, - пише Радіо Свобода.

За його словами, патріоти захищатимуть адміністративні будівлі області від комуністичних та проросійських сил, які хочуть оголосити Дніпропетровщину такою, що має намір приєднатися до Росії.

Як стверджує Денисенко, завтра «проросійські провокатори, що пов’язані з ФСБ та надихаються українофобом народним депутатом Олегом Царьовим», спробують повісити російські прапори над адміністративними будівлями у Дніпропетровську.

Відтак, він закликав усіх небайдужих дніпропетровців прийти на мирний мітинг до будівлі облдержадміністрації, щоб завадити планам проросійських сил і підтримати Крим у його прагненні залишатись у складі України.

Він також повідомив, що завтра Дніпропетровщина приєднується до загальнонаціональної акції «Дні національного прапора»: дніпряни мають вивісити синьо-жовті полотна на вікнах будинків, адмінбудівлях, автівках, прикріпити синьо-жовті стрічки на одяг та сумки.

«Ми хочемо забарвити весь Дніпропетровськ у синьо-жовті кольори і показати єдність України та солідарність із тими патріотами, які не зрадили нашу державу на території Автономної республіки Крим», – сказав Денисенко.

Він також нагадав, що оголошений головою облради Євгеном Удодом тижневий мораторій на політичні акції не діє, бо, за словами активіста, це лише «особисте бажання» посадовця.

Денисенко каже, що створений у Дніпропетровську Штаб національного захисту продовжить свою роботу й після того, як ситуація у країні стабілізується: його перетворять на громадську структуру, що контролюватиме дії влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Правий сектор» на Дніпропетровщині оголосив загальну мобілізацію проти провокацій
04 березень, 2014, 23:00