Луцький спиртзавод просять відділити від «Укрспирту»

Луцький спиртзавод просять відділити від «Укрспирту»
Працівники Луцького спиртогорілчаного комбінату висловили недовіру керівнику підприємства і просять про відокремлення підприємства від ДП «Укрспирт».

Звернення волинських «спиртовиків» зачитав голова Волиньради Валентин Вітер під час 24-ої сесії облради у середу, 5 березня.

Працівники спиртзаводу звернулися до депутатів ВРУ, в якому заявили про скасування корупційних схем у структурі ДП «Укрспирт». Мовляв, з моменту створення «Укрспирту» на підприємстві стурбовані тим, що луцький спиртзавод «простоював», працівників відправляли у вимушені відпустки «за свій рахунок».

Тож, «спиртовики» оголосили про недовіру нинішньому керівнику підприємства, попрохали про негайне припинення реорганізації спиртової галузі, відокремлення Луцького спиртогорілчаного комбінату від «Укрспирту» та надання йому статусу самостійного підприємства.

Заяву підтримав і депутат Олександр Свирида. Так, він запропонував звернутися до Кабміну щодо діяльності Луцького спиртогорілчаного комбінату, зміни статусу та перереєстрації та керівництва підприємства.

Запит депутата підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький спиртзавод просять відділити від «Укрспирту»
05 березень, 2014, 12:28