Гордість бере за українських офіцерів і рядових, - нардеп з Волині

Гордість бере за українських офіцерів і рядових, - нардеп з Волині
Народний депутат Ігор Єремеєв каже, що він гордиться українськими солдатами та офіцерами.

"Протягом чотирьох років системно руйнувалося Міністерство оборони України. Про яку армію може бути взагалі мова, коли міністром оборони був громадянин РФ? Про яку нинішню боєздатність можна говорити, якщо корупція нищила все хороше, що залишилось у збройних силах?" - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці депутата в Facebook.

"Але зараз, в таких надважких умовах, гордість бере за українських офіцерів і рядових!!! Вони оточені на порядок краще озброєним ворогом, знаходяться постійно під психологічною атакою, але не зламались і не здались, бо вони вірні присязі, яку прийняла на вірність Україні!" - додав він.

Насамкінець Єремеєв каже, що українців ніхто не може зламати.

"Так, нашу армію з середини, довгі роки, методично нищив ворог, але дух українця зламати не зміг. Це не здатен зробити жоден з ворогів", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, пане Ігоре, просралась багаточисельна армія міліції, служби безпеки, а воїни - молодці, просто гордість розпирала за наших хлопців. Коли показували в новинах - я просто розплакалась! Браво! Хай береже їх Гоподь Бог!
Відповісти
ти такий гордий за наших злиденних офіцерів і за небоєздатні Збройні Сили України, то відстібни половину своїх мільйонів на армію,а ще як Івахів з Мартиняком розкошеляться,дивись і армія почне змінюватись і стане боєздатною.Але,я більш ніж впевнений,що цього не б у д е!
Відповісти
Якогось Яроша розшукує інтерпол - хто дасть інфу про нього - 50 штук баксів гарантовано, а ще ходять чечени його шукають...
Відповісти
Українська армія нищилась протягом останніх 23-х років, у тому числі і руками "шановного" перевертня за трибуною. Адже він (перевертень) регулярно голосував за мізерний бюджет українського війська,а тепер, коли запахло смаленим, проливає крокодилячі сльози.
Відповісти
Просто хочется плакать от таких слов пана Еремеева. Лучше вспомните года с 1991 по 2010 времена Кравчукощины,Кучмовщины и наконец Ющенковщины. Кто тогда рушил армию ?
Відповісти
А чому тільки армію? Він нищив всі сфери, структури,господарства підприємства. А кришував його хитрий і гнилий лис, Літвін.
Відповісти
Останні новини
Гордість бере за українських офіцерів і рядових, - нардеп з Волині
05 березень, 2014, 14:11