Волинська «Батьківщина» відхрещується від скандального депутата

Волинська «Батьківщина» відхрещується від скандального депутата
Питання про повернення до фракції «Батьківщини» у Волинській облраді депутата Петра Олешка наразі ще не вирішене.

Про це заявляють депутати від «Батьківщини», – пише IA ZIK.

Під час сесії голова Волиньради Валентин Вітер зачитав заяву про повернення до фракції «Батьківщини» депутата Петра Олешка.

Як відомо, Олешко став «тушкою» у Волиньраді, перебігши до прорегіоналівської більшості «Нова Волинь», створеної екс-губернатором Борисом Клімчуком.

Натомість, колишній голова ОДА намагався влаштувати «біженця» на посаду ректора. Зараз же, після зміни Олешку закортіло назад до «Батьківщини».

Тим часом біло-сердечні депутати Волиньради вже «відхрещуються» від «двічі тушки». Вони переконують, що рішення про прийняття до фракції «Батьківщини» Петра Олешка – ще не прийнято.

Член фракції «Батьківщина» Валентина Блінова стверджує: «Я сьогодні запізнилася (на засідання фракції, – IA ZIK). Можливо, і пропустила це питання (вступ до фракції Олешка, – IA ZIK). Я не була учасником такого обговорення».

«Тут така штука. Я член комісії по міжнародному співробітництву. І в нас була сьогодні комісія на 9.00, а фракція – на 9.30. То я прийшов на фракцію – то вже Олешко вже був обговорений», – заявляє інший член біло-сердечної фракції Богдан Дівнич.

Тим часом голова Волиньради Валентин Вітер, обраний від «Батьківщини», запевнив, що сьогодні під час засідання фракції питання повернення Петра Олешка перенесли.

«Сьогодні за браком часу ми це питання перенесли на наступне засідання фракції. Сьогодні воно не обговорювалося», – заявив Валентин Вітер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так багато уваги до персони Олешка. З чого б це? Може він не такий уже й поганий?? Чоловік зарекомендував себе як добрий господарник та управлінець. ДЕкілька місяців роботи ректором ВІППО показакали його з дуже гарної сторони.
Відповісти
Викиньте цього ряженого козака разом з "орденами" і "лампасами" на смітник, дайте належну оцінку його зраді інтересам партії, а в інститут післядипломної освіти поверніть професіонала Сташенка, якому впродовж року пили кров клімчуки і іже з ними.
Відповісти
Ну вже якщо пана генерала реабілітуєте - то не буде вам (з маленької) довіри
Відповісти
перепрошую , а хто пише ці брехливі статті ?? вже не раз читаю цей волинь пост і правди тут все менше і менше
Відповісти
Який він козацький генерал? Він ЗРАДНИК!!!!!!!А ще бувший військовий........ Стидно і огидно від таких дій Олешка
Відповісти
Ви знаєте цих приспособленців потрібно просто відкидати по закону як у США заьорона підходити до приміщення керуючих органів на віддаль не ближче як 300 метрів і все. От і буде порядок ато воно вбатьківщині завтра вАКлимчука і тд..Шкода що нова влада показує себе зі сторони підводної лодки що спасає кожну непотріб тільки б знати за скільки.
Відповісти
я непоняв я дава тільки но кометар і мене викинули що за діла
Відповісти
що ви хочете із колишнього прапорщика військ .прапор це хто завгосп завсклад і все те що є хлодій непотріб то є прапор олешко
Відповісти
А відколи то Сташенко став професіоналом?:) Він себе багато де "показав" - і в ВДУ, і в Віємі... Де не посій, там вродиться ) Хабарник і брехун!
Відповісти
а чому не пишуть мої коментарі і видаляють??
Відповісти
УРААААА!!!!! Сташенка назад)))) ото нами буде знову Іннка-бугалтерша ( пасія сташенка) вправляти мозгі)
Відповісти
Оце так нова влада: "Член фракції «Батьківщина» Валентина Блінова стверджує: «Я сьогодні запізнилася..." А НАВІЩО НАМ ТАКІ ПРАЦІВНИЧКИ, ЯКІ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ЗАПІЗНЮВАТИСЯ - О ЦЕ Я БЛІН ВТРАТИВ ЗДОРОВ"Я РАДИ ЧОГО? СПОДІВАВСЯ ЩО РАДИ СВОЇХ ДІТЕЙ... Прикро.
Відповісти
зраднику не повинно бути віри а тільки ганьба
Відповісти
Останні новини
Волинська «Батьківщина» відхрещується від скандального депутата
05 березень, 2014, 14:14