Порошенко таки стане міністром, - ЗМІ

Порошенко таки стане міністром,  - ЗМІ
У п"ятницю, 23 березня Петро Порошенко все-таки повинен стати міністром економіки – пише газета «Сегодня» з посиланням на джерела і в оточенні Порошенка, і в Адміністрації Президента.

Історія, що тягнеться ще з січня, завершується, але не класичним політичним хепі-ендом: Порошенко може виявитися міністром всього на кілька місяців, так як одночасно збирається йти на парламентські вибори по мажоритарному округу.

Тому можливі два варіанти: або в серпні міністр візьме відпустку, а потім, ставши депутатом, буде вибирати між Верховною Радою і Кабміном, або президент згадає про свій наказ міністрам на вибори не йти, і Порошенко перестане бути міністром, – пише видання.

Можливий і третій варіант: Порошенко не піде на вибори. Але, як кажуть в його оточенні, поки цей варіант не розглядається. Взагалі в цій історії навіть напередодні призначення так багато нестиковок, що складно уявити, що цей альянс буде довгим.

Вже не раз писалося, що екс-секретар РНБО хотів в Кабмін, але на інше міністерство - фінансів, однак оскільки президент оголосив, що хоче бачити його в Мінекономіки, відмовляти «самому» якось не з руки. Можна опинитися в числі недругів влади, що людині з серйозним бізнесом зовсім не потрібно, - пише «Сегодня».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Порошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко таки стане міністром, - ЗМІ
23 березень, 2012, 09:43