Держпідприємство у Луцьку контролюють «смотрящі», – перший губернатор Волині

Держпідприємство у Луцьку контролюють «смотрящі», – перший губернатор Волині
Колектив ДП «Волиньстандартметрологія» висловив недовіру трьом «керівникам», двоє з яких – «смотрящі» періоду правління Януковича.

Про це розповів голова правління Волинської обласної організації «Союз споживачів України» Володимир Блаженчук під час 24-ої сесії Волиньради у середу, 5 березня.

За його словами, вже приблизно рік триває рейдерське захоплення ДП «Волиньстандартметрологія», яке регулярно спрямовує у обласний бюджет приблизно 8 мільйонів гривень.

«Змушений був піти на пенсію гендиректор підприємства Адам Ханзерук, тому що не погодився брати участь в загальноукраїнському «общаку» і збирати гроші з працівників, які вони заробляли. Потім вдалося умовити адміністрацію, щоб призначили заслуженого метролога України, яких тільки 7 в Україні, Тетяну Єрко, яка успішно керувала підприємством протягом 1,5 року», – почав розповідати про підприємство Володимир Блаженчук.

«Потім «прислали» з Львівщини одного, колектив «відправив», тоді прислали другого з Макіївки, колектив не погодився прийняти, забрав свій мільйон і теж «восвоясі» поїхав. Прислали третього, уже нашого з Волині, але дали двох «смотрящих» над ним. Один – від Партії регіонів, другий – від Сім’ї», – повідомив Блаженчук.

Тож, він попрохав депутатів допомогти колективу змінити діюче керівництво підприємства, якому працівники на зборах уже одноголосно оголосили недовіру.

Довідка

Володимир Блаженчук з грудня 1990 до березня 1992 року - голова Волинського облвиконкому. З березня 1992 року – до квітня 1994 року – Представник Президента у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Держпідприємство у Луцьку контролюють «смотрящі», – перший губернатор Волині
05 березень, 2014, 16:22