Оголосили конкурс на кращий ролик про Луцьк

Оголосили конкурс на кращий ролик про Луцьк
У Луцьку оголосили конкурсу на кращий промоційний ролик про місто.

Відповідне розпорядження підписав 3 березня міський голова Микола Романюк.

Проводитиме конкурс комісія, яку очолює заступник міського голови Тарас Яковлев.

Окрім нього в комісії начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда та начальник відділу інформаційної роботи Зоя Балюк. Також в цю комісію запросили генерального директора ВОДТРК Ольгу Куліш.

"Конкурс проводиться з метою створення та визначення найкращого проморолика міста Луцька, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу міста Луцька в Україні та за кордоном, покращення використання культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу міста", - пояснюють в розпорядженні.

Відеоролик повинен викликати позитивні емоції та враження, представляти обличчя міста, що супроводжуватиме бажання потенційних туристів відвідати місто, а лучани ще більше гордитимуться ним.

Кінцевий термін подання робіт на участь у Конкурсі – 20 червня 2014 р. Конкурс проводитиметься у два етапи: І етап – з 15 березня по 15 червня - передбачає перевірку матеріалів на відповідність технічним вимогам до конкурсних робіт, ІІ етап – з 20 червня по 20 липня 2014 р. – громадське голосування за конкурсні роботи у мережі Інтернет.

Переможець конкурсу буде нагороджений на День міста грошовою премією з міського бюджету, а відеоролик буде використовуватись в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста Луцька в Україні та за кордоном, популяризації культурного, соціально-економічного, наукового та туристичного потенціалу міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хороше починання. бажаю успіху!
Відповісти
Комісія лише перевірить відповідність роликів умовам конкурсу, а переможця визначать за кількістю позитивних оцінок, які поставлять глядачі у мережі інтернет
Відповісти
А як же з грошовою винагородою для переможця? А що у Бунди відсутня фантазія та кошти для того, щоб найняти режисера та операторя і якісно зняти ролик? А то тільки слонику светри плете.
Відповісти
Рівненщина це все робила ще два роки тому.... плагіат. Нема креативу у ваших чиновників.
Відповісти
А перед Рівненщиною це все робили ще сотні міст у всьому світі. То що тепер в Луцьку не робити? А креатив проявляється не в документах, а у роботах. Ви гарно критикуєте, може, ще й гарний ролик зможете зняти? Чи на це у Вас креативу вже не вистачить?
Відповісти
Останні новини
Оголосили конкурс на кращий ролик про Луцьк
05 березень, 2014, 17:20