Депутати Волиньради відхрестилися від прихильності до Партії регіонів

Двоє депутатів Волиньради Борис Загрева і Анатолій Грицюк звинуватили один одного у «дружбі» і «підтримці» регіоналів.

Суперечка обранців громади сталася під час 24-ої сесії Волиньради у середу, 5 березня.

Як зазначив депутат, член фракції «Єдиний центр» Борис Загрева, він хотів би детальніше розібратися із обласними програмами і спрямуванням на них бюджетних коштів.

«А не штампувати рішення, як це робила Партія регіонів. Наштампували, що програм тисячі. А якщо продовжувати це робити, то чим ми відрізняємося від попередньої влади? Все має бути прозоро і відкрито», – висловився депутат.

Репліку Загреви прокоментував депутат Анатолій Грицюк: «Мені здається, «Єдиний центр» підтримував Партію регіонів».

«Борис Загрева не залежно від того, в якій був політичній силі, ніколи не міняв свої ідеологічні погляди. Загрева був депутатом обласної ради і Партії регіонів, і Борису Клімчуку як ніхто задавав питання про те, що вони роблять. На відміну від вас, як ви сиділи, мовчали і на бюджетній комісії проводили їхні рішення», – відповів Борис Загрева.

«Якщо ви пам’ятаєте, то я ніколи за бюджет не голосував, хоч і був головою бюджетної комісії. Тому що я казав, що у проектах бюджету багато суперечливих статей витрат на ті чи інші програми. А комісії я проводив і часто не підтримував пропозицій, які вносив ваш друг Клімчук», – відреагував Анатолій Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ГРИЦЮК РОЗКАЖЕ ЯК ВІН І КОМУ МАНЕВИЧІ І ПАРТІЮ БАТЬКІВЩИНА ПРОДАВ НА ВИБОРАХ ЗА ВЕЛИКІ ГРОШІ .ПИКА ЖИРНА ЩЕ НОСА ВИСОВАЕ
Відповісти
На Волині партія єдиний центр так,як дирка в задниці, в центрі сідниць.
Відповісти
Хочеться нагадати Грицюку як під час парламентських виборів він продав місце від партії "Батьківщина", поставивши непрохідну кандидатуру Кравчука. Забули, Анатолій Петрович? Добре ви потягли партійних та бізнесових грошеняток. Так що сидіть і мовчіть. Про Загреву люди хорошої думки. Нормальний чоловік.
Відповісти
Не розписуйтесь за людей! Про Загреву ніхто ніколи доброго слова не сказав. Теж гнилий проект партії регіонів Ващучки і Яника. І закосив він на виборах не хіло.Красуля помішав. А так би ще і в ВР пройшовби прикриваючись опозицією.
Відповісти
Останні новини
Депутати Волиньради відхрестилися від прихильності до Партії регіонів
05 березень, 2014, 17:50