Європа заморозила рахунки Януковича і ще 17 його соратників

Європа заморозила рахунки Януковича і ще 17 його соратників
Євросоюз на рік заморозив банківські рахунки екс-президента Віктора Януковича та ще активи 17 громадян України, яких підозрюють у незаконному привласненні державних коштів та причетності до порушень прав людини.

Про це йдеться в постанові, яку було опубліковано в офіційному виданні Євросоюзу Eur-Lex, - пише ТСН.

В числі осіб, чиї активи були заморожені,окрім Віктора Януковича, його сини Олександр і Віктор, екс-глава МВС України Віталій Захарченко, екс-генпрокурор Віктор Пшонка та його син, нардеп від Партії регіонів Артем Пшонка, екс-керівники СБУ Олександр Якименко та Ігор Калінін, екс-заступник голови АП Андрій Портнов, екс-міністр юстиції Олена Лукаш, екс-глава АП Андрій Клюєв і його брат, нардеп Сергій Клюєв, екс-заступник глави МВС Віктор Ратушняк, екс-прем'єр Микола Азаров і його син нардеп від Партії регіонів Олексій Азаров, український бізнесмен Сергій Курченко, екс-міністр освіти Дмитро Табачник і екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова.

У постанові наголошується, що в цей список можуть вноситися зміни за наявності відповідних обґрунтувань. Постанова дійсна протягом 1 року - до 6 березня 2015 року.

Раніше повідомлялося, що попередня влада за останні 3 роки вивела в офшори з України близько 70 млрд доларів. Про це повідомив Арсеній Яценюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович, ЄС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було б добре,якби ці гроші вернули українцям.
Відповісти
Останні новини
Європа заморозила рахунки Януковича і ще 17 його соратників
06 березень, 2014, 08:01