«Правий сектор» прийшов до губернатора Волині. ФОТО

«Правий сектор» прийшов до губернатора Волині. ФОТО
Представники «Правого сектору» прийшли до голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта поговорити про кадрову політику в органах виконавчої влади та силових структурах.

Зустріч відбулася в приміщенні облдержадміністрації у четвер, 6 березня.

Лідер «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук нагадав Григорію Пустовіту про бачення того, як має відбуватися призначення на посади у обласній і районних держадміністраціях, прокуратурі, міліції, Міндоходів. Він відстоював позицію, згідно з якою займати ці посади не можуть прихильні до Партії регіонів люди і діячі, які вже були при владі.

Губернатор Волині пояснив, що він розуміє вимоги і розповів про механізм того, яким чином відбуваються призначення. З його слів, спочатку кандидатури обговорюють у політичних структурах, а потім – із громадськістю.

«Зараз обговорюється практично 90% всіх управлінь, департаментів, структур, які навіть замикаються на відповідні профільні міністерства. Фактично влада буде перезавантажена на 90%», – зазначив Пустовіт.

Так, він зазначив, що протягом сьогоднішнього дня повинні оголосити прізвища людей, які є претендентами на посади заступників.

«Ми сьогодні, крайній термін – завтра, проведемо зібрання ВО «Майдан», куди запросимо і «Правий сектор» і всіх охочих. Ті люди, які є претендентами на заміщення посад заступників, зустрінуться з представниками громадських організацій, нададуть відповіді на ваші запитання», – повідомив він.

Так, після такого обговорення з громадськістю, погоджені кандидатури «відправлять на призначення».

«Так само буде йти по начальниках управлінь, інших посадовців: буде йти обговорення, врахування пропозицій всіх», – додав Григорій Пустовіт.

За його словами, «швидкими темпами» мають призначити не лише заступників, але й голів РДА, керівників основних управлінь, міліції, прокуратури, Міндоходів.

«До кінця тижня навряд чи вийде. Принаймні ми вступаємо в інтенсивний період. Я не можу загадувати. Бо, наприклад, найшли кандидата, когось влаштовує, когось ні», – зауважив Пустовіт.

«Тому, вимоги, які ставить «Правий сектор», мають право на існування. Ці ж вимоги ставить і громадськість, підтримують політичні партії. Так що тут я не думаю, що в нас будуть якісь питання», – підсумував губернатор Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так тримати ! Дай Боже вам сил мужності та мудрості
Відповісти
цікаві хлопці на переговори бригадою приходять, це для віскості аргументів чи страшно без масок по одному ходити
Відповісти
молодці хлопці! тримайте руку на пульсі влади;) (не на шиї)))))
Відповісти
Ваня чорний а ти що там робиш.
Люстрацію своїх кредитів.
Чим далі тим більше я розчаровуються хто там є це просто жах.
Ти всім там розповів що п'яний їздиш і кум тебе від мазут бо він даівець йому теж підеш люстрацію проводити і не забудь кінта свого з прокуратури пролюструвати
Відповісти
Мене вражають коментарі, це без підставні та без глузді звинувачення в адресу людей які домагаються правди та захищають громаду!
А Вам "Луцьк" хочу порадити перше ніж писати всяку дурню, підтягнути свою орфографію.
Відповісти
Ваня чорний а ти що там робиш.
Люстрацію своїх кредитів.
Чим далі тим більше я розчаровуються хто там є це просто жах.
Ти всім там розповів що п'яний їздиш і кум тебе від мазут бо він даівець йому теж підеш люстрацію проводити і не забудь кінта свого з прокуратури пролюструвати
Відповісти
90%лучан проти того Правого сектору,а вони й далі ходять і своі кандидатури пропонують-іхня думка-це не думка громади.
Відповісти
Ви і ваші сусіди - це не 90% лучан. Змиріться, будь ласка)
Відповісти
Змиритися з чим? З шанташом, що прийдуть до дому? З залякуванням? З підготовкою владних місць, за допомогою примусового звільнення, для своїх людей, наприклад таких як Гузь?
Відповісти
Інформація для всіх і в часності для "ААА" Правий сектор не звільняє когось для призначення своїх, тим паче Гузя!
Відповісти
А чому в МРЕВ Луцька не сходите? Там роботи непочатий край.
Відповісти
А какого ... Пустовит лезет в дела Прокуратуры? Он не влияет на назначение главного прокурора Волыни. Законы, Гриша, подучи.
Відповісти
Поки Майя Москвич приміряє кабінет прокурора Гіля, Данильчук рішив зробити розвідку в кабінет Пустовіта.
Відповісти
То чому заступник голови облради Гузь лізе в кожну ланку правоохоронних органів і змушує керівників писати заяви на звільнення???в нього це розписано у посадових обов'язках???люди працювали стільки років-в арміі служили-вони ж не прийшли з вулиці-там теж є певні вимоги і тут приходить неясно хто і вимагає іх відмовитися від того, до чого вони йшли все життя,ставили цілі,досягали іх...для кого звільнити посади???для людей ,які у 30 років не визначилися з своім положенням в житті,ніде не працювали і навіть у арміі не служили-наприклад-Гузь-щоб стати заступником голови ОДА-головне багато кричати у рупор....Який приклад ми дітям подаємо???Вони зараз вчитися перехочуть,бо змісту нема...
Відповісти
А в Мрев і не підуть кого там люстру ватри валют вітер вона чесна як і її чоловік вітер бачите яку посаду отримав
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» прийшов до губернатора Волині. ФОТО
06 березень, 2014, 10:59