Вийшов свіжий номер газети «ВолиньPost»

Вийшов свіжий номер газети «ВолиньPost»
У четвер, 6 березня вийшов черговий – шостий – номер газети «ВолиньPost».

У номері читайте інтерв’ю з новим головою Волинської облдержадміністрації Григорієм Пустовітом. У розмові новий губернатор розповів, за яким принципом призначатиме своїх заступників і керівників управлінь, хто з чиновників ОДА вирішив написати заяву на звільнення, а також заяив, що не вважає своє призначення непрозорим: «Обговорення кандидатур все-таки в нас було, хто б що не говорив. Було в пресі, і в партійних структурах – не секрет, що це обговорювали партії. Виносили свої кандидатури і громадські організації, і інші учасники…», - сказав Пустовіт в інтерв’ю газеті «ВолиньPost».

Окрім того, читайте в газеті, чому після кількох місяців «пресування» обласні податківці вирішили відчепитися від підприємства, яке належить активістам луцького Євромайдану.

У матеріалі «Анонім проти «Тріади», або Чому прозріли податківці» йдеться: журналісти ще два місяці тому засумнівалися у достовірності інформації, на основі якої слідчі порушили кримінальне провадження проти «Тріади». Втім тільки в кінці лютого податківці «виявили», що заявника, який повідомив про буцімто порушення на фірмі, «неможливо знайти».

«Туберкульоз і політика» – тема матеріалу, у якому йдеться про те, що волинські медики і чиновники, бажаючи продемонструвати свої успіхи у боротьбі зі страшною хворобою, занижували у статистичній звітності кількість хворих.

А ще читайте у свіжому номері «ВолиньPost» традиційну рубрику «Смачного Луцька!» - цього разу її автор завітав у відоме луцьке кафе «У Миколи».

У «Колонці автора» Марія Доманська поділилася своїми враженнями від візиту у резиденцію Януковича «Межигір’я», а Володимир Камінський – думками з приводу призначення нових голів ОДА в Україні.

Окрім того, у номері – звичні рубрики «Балачки на сайті» (обговорення нового губернатора), «Цифри», «Цитата» та «Фото тижня».

А ще – перші підсумки люстраційних процесів на Волині, коментарі представників волинських церков щодо перспектив утворення єдиної помісної церкви в Україні, свіжі новини, сторінка історії від Олександра Котиса та багато іншого.

Купуйте свіжий номер газети «ВолиньPost» у місцях продажу преси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вийшов свіжий номер газети «ВолиньPost»
06 березень, 2014, 11:21