Нардеп з Волині назвав новий Кабінет міністрів «урядом волонтерів»

Нардеп з Волині назвав новий Кабінет міністрів «урядом волонтерів»
Новий Кабінет міністрів є «урядом волонтерів», а його перші завдання - стабілізації вітчизняної економіки, зупинки наявних у країні кризових тенденцій та повернення України на європейський шлях розвитку, - вважає позафракційний народний депутат України, член депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Сергій Мартиняк.

Верховна Рада, каже нардеп, затвердила склад нового Кабміну списком, враховуючи при голосуванні той значний кредит народної довіри, який надав новоутвореній коаліції демократичних сил революційний Майдан.

«Ми добре знаємо фахові та управлінські якості Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, довіряємо його знанням, досвіду та професійній репутації. У той же час, наразі в уряді з’явилось багато нових облич, яким ще належить показати себе з точки зору компетентності та результату», – сказав парламентарій.

«Маємо зважати і на те, що в умовах поглиблення кризових явищ у всіх сферах життя України, процес формування чинного уряду був дуже непростим. Недаремно ми напередодні затвердження нового Кабміну бачили цілу низку відмов з боку відомих вітчизняних економістів, політиків та громадських діячів від запропонованих їм урядових посад», – нагадав Сергій Мартиняк..

Тому, за нинішніх умов, новий Кабмін можна назвати «урядом волонтерів», вважає народний депутат.

«Кожному з новопризначених урядовців доведеться приймати оперативні та не завжди популярні рішення, виходячи з нагальних потребкраїни. Тому я б сьогодні не поспішав з оцінкою діяльності уряду, а надав би йому можливість попрацювати нарезультат», – зауважив Сергій Мартиняк.

Народний обранець спрогнозував, що підбити перші підсумки роботи чинного уряду можна буде у наступному кварталі, коли завершаться традиційні 100 днів «кредиту довіри» з боку українського суспільства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молоді, енергійні і голодні галічечени...
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині назвав новий Кабінет міністрів «урядом волонтерів»
06 березень, 2014, 11:59