Мерія обладнала луцькі школи євросмітниками

Мерія обладнала луцькі школи євросмітниками
На території підприємства «Луцькспецкомкнтранс» муніципалітет урочисто передав міським школам нові контейнери для сміття так званого єврозразка – смітники закупили за рахунок коштів міського природоохоронного фонду.

Нові контейнери замінять аварійні смітники в усіх школах Луцька, які були без кришок, з дірками, де відходи за несприятливих погодних умов намокали, розносились вітром, птахами і бродячими тваринами.

Як зазначили в міськраді, протягом поточного року лише за кошти міського природоохоронного фонду придбано контейнерів на 451 тисячу гривень, це 151 оцинкований контейнер єврозразка, які служитимуть лучанам.

«Остання партія контейнерів була придбана для заміни та оновлення замортизованого обладнання в загальноміських навчальних закладах на території міста, яке вже відслужило свій термін, погіршувало санітарно-екологічну ситуацію біля освітніх установ та не відповідало сучасним санітарно-екологічним вимогам», - кажуть екологи муніципалітету.

Довідка:

Луцька міська рада щороку виділяє кошти на заміну замортизованого обладнання для збору відходів. Зокрема, у 2007 році придбано 130 нових контейнерів, в 2008-му – 154, в 2009 – 20 сміттєвих контейнерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мерія обладнала луцькі школи євросмітниками
12 грудень, 2011, 15:31