Поранених волинян везуть на лікування в Ізраїль

Поранених волинян везуть на лікування в Ізраїль
Поранених на Майдані волинян, які перебували у київській лікарні, везуть на лікування в Ізраїль. Зокрема активіста з Дерно Олександра Гуча та лучанина Артема Запотоцького.

Про це написала на Фейсбуці активістка Зю Побережнюк.

«Всі знають довгу тираду про відправку Пегаса (ред., - псевдо Олександра Гуча) за кордон на лікування. Вибачте, якщо комусь не відповідала на питання про його здоров’я чи те, куди його везуть. Зрозумійте, за цілий тиждень ми самі не мали ніякої конкретики і весь час сиділи на валізах, готові в будь-який момент до транспортування. Спочатку його мали відправляти на Польщу, далі була Німеччина, десь ще проскакувала Чехія, потім його остаточно мали відправити до Австрії», - пише вона.

«Щойно розмовляла з Пегасом. Його на швидкій везуть до аеропорту, звідки доправлять літаком до Ізраїлю. Лікуватимуть у клініці Хадасса в Єрусалимі. Він нормально себе почуває і, судячи по голосу, оптимістично налаштований. Крім Пегаса в Ізраїль везуть ще 5 майданівців, зокрема, і Артема Запотоцького, в якого важке поранення хребта», -зазначає Зю Побережнюк.

«Дякую усім за підтримку і щире співчуття, дякую усім хто заходив до Пегаса і не дозволяв йому сумувати, дякую усім, хто дзвонив, писав і не давав йому спокою весь цей час!Прошу усіх молитися за лікування і здоров’я наших чоловіків. Вони обов’язково одужають! З Богом, хлопці!», - додає вона.

«Помічник народного депутата Степана Івахіва Наталка Соколова - людина, яка весь свій 4ас присвятила допомозі пораненим волинянам. Дуже вдячна їй і її керівництву за це. На власні очі бачила, яка це сильна, мудра і "рішающа" жінка. Дай їй Бог здоров'я і міцних нервів!!))» - додає вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поранених волинян везуть на лікування в Ізраїль
07 березень, 2014, 13:25