47 країн закликали Путіна вивести війська з України

47 країн закликали Путіна вивести війська з України
47 країн, які входять до Комітету Ради Європи, засудили рішення президента Росії Володимира Путіна про направлення військ в Україну.

Про це повідомив член постійної парламентської делегації України в ПАРЄ Сергій Соболєв, - пише Еспресо.TV.

За словами Соболєва, Постійний Комітет Ради Європи підтримав діючу владу України, визнавши її цілковито легітимною, та схвалив усі дії української влади щодо негайної стабілізації ситуації дипломатичними методами.

Також Постійний Комітет Ради Європи одноголосно підтримав рішення про необхідність термінового виведення військ з території України, які базуються в Криму, в місцях дислокації, що є єдиною запорукою врегулювання мирним шляхом ситуації в Україні, та засудив позицію російського керівництва щодо застосування воєнної сили на території суверенної держави Україна.

Окрім того, за словами Соболєва, щойно почався збір підписів під ініціативою про зупинення повноважень делегації Російської Федерації в Раді Європи в разі, якщо не будуть виконані всі умови, закладені в резолюції.

«Це означає, що російська делегація буде позбавлена права голосу у вищій інституції, яка об'єднує 47 країн Європи», - заявив Соболєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
47 країн закликали Путіна вивести війська з України
07 березень, 2014, 15:42