Кандидати в заступники Пустовіта: хто вони. ФОТО

Кандидати в заступники Пустовіта: хто вони. ФОТО
Новий голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт вирішив представити кандидатури своїх заступників громадськості та журналістам.

Представлення відбулося у п’ятницю, 07 березня в приміщенні ОДА.

Пустовіт розповів, що кандидатури висунули за квотою трьох опозиційних партій, бо на довгі консультації з громадськістю «зараз немає часу».

Цікаво, що кожен з кандидатів спочатку розповідав свою біографію та плани на посаді, а потім відповідав на запитання присутніх.

Отже, детальніше про кожного з кандидатів.

Сергій Кудрявцев

Очільника регіонального відділення Брокбізнесбанку Кудрявцева висунули на посаду першого заступника голови ОДА за квотою ВО «Свобода».

«Народився на Луганщині, більшість життя живу на Волині, 43 роки. В партії «Свобода» понад два роки», - розповів він про себе. Також Кудрявцев зазначив, що перед тим, як обрати політичну силу, в яку вступити, вивчав їх політичні програми.

«Програма «Свободи» найбільше припала до душі», - пояснив свободівець.

«Я був на Майдані в Києві, разом з однопартійцями охороняли Майдан в місті, з Автомайданом їздили по наших чиновниках», - розповів Кудрявцев про участь в революційних подіях.

Також свободівець зазначив, що має досвід державного управління. «Я 5 років працював у міській раді державним службовцем, структуру державних органів влади я знаю. Працював у відділі розвитку підприємництва», - відзначив Кудрявцев.

Він повідомив, що має 12 років досвіду роботи в комерційних банках, а саме Приватбанку, Укрсиббанку та Брокбізнесбанку, де працює досі керівником регіонального відділення.

Журналісти зацікавились інцидентом, який мав місце під час «кривавої екскурсії» до підприємств регіоналів у центрі Луцька, адже власником Брокбізнесбанку вважають олігарха Сергія Курченка. Біля відділення цього банку вилили відро «крові» та приліпили антирегіоналівські листівки.

Кудрявцев розповів, що він відмовився писати заяву у правоохоронні органи на активістів та дав вказівку працівникам не втручатися у дії майданівців. «Навіть погрожували (міліціонери, - ред.), що будуть всіх допитувати, якщо заяву не напишу», - пояснив Кудрявцев.

Він додав, що на роботі у Брокбізнесбанку не мав відношення до політики, а центральне керівництво підприємства Курченка знало, що він зі «Свободи» і жодних обмежень проти Кудрявцева не чинило. «У банку має бути прагматичний підхід, професіонали, які займаються бізнесом», - зазначив кандидат.

Також він розповів, що вважає «Автомаqдан», «Самооборону Майдану», «Правий сектор» та інші «революційні» організації, як такі, що «мають завжди бути у опозиції до будь-якої влади» і додав, що готовий з ними співпрацювати.

Кудрявцев підтвердив свою готовність пройти люстрацію та оприлюднити інформацію про доходи. Якщо його затвердять на посаді першого заступника голови ОДА, свободівець пообіцяв дбати про середній клас та розробити «прозорі схеми функціонування бізнесу».

Банкіра також порекомендував перший заступник голови облради, свободівець Олександр Пирожик, назвавши його побратимом.



Роман Карпюк

Карпюк народився на Горохівщині у 1964 році. Закінчив факультет фізичного виховання Луцького педінституту. Служив у армії.

Також він розповів, що у 2000 році «з нуля» почав створення створення Інституту розвитку людини університету «Україна». Він додав, що є доктором наук, професором.

Також Роман Карпюк зазначив, що працював у гуманітарній сфері як депутат обласної ради, зокрема, займався проблемами шкіл на Волині. «Я практично в кожній школі області побував», - заявив Карпюк.

Він розповів, що готовий на посаді заступника голови ОДА боротися із поборами в школах і збільшити фінансування навчальних закладів. На запитання від представників «Самооборони Майдану» про директорів шкіл, які допомагали фальсифікувати вибори, запевнив, що таких директорів будуть звільняти та піддавати люстрації.

Рекомендацію Карпюку дав його однопартієць, голова ОДА Григорій Пустовіт.

«Він завжди мав свою чітку позицію, і за ці позицію зазнавав переслідувань», - відзначив Пустовіт.



Олег Тарасюк

Кандидатуру Тарасюка на посаду заступника голови ОДА з економічних питань висунули за квотою партії «УДАР». Хоча заступник керівника обласного осередку партії Ігор Алєксєєв повідомив, що претендент ніколи в «УДАРі» не був, просто у волинському осередку не знайшлося кваліфікованого кандидата.

«Я корінний лучанин, народився у 1979 році в сім’ї простих робітників», - розповів Тарасюк про себе. Також він додав, що закінчив Волинський державний університет, отримав освіту юриста.

Критику присутніх викликало те, що Олег Тарасюк не одразу погодився назвати, яким бізнесом займається, мовляв, він «людина не публічна». Після обурення представників «Самооборони Майдану» та «Правого сектору» кандидат все ж розповів, що зараз займається рекламним бізнесом, зокрема володіє 15 білбордами у Луцьку, а раніше займався «здаванням майна в оренду». Яке саме, Тарасюк назвати відмовився.

Це викликало незадоволення лідера «Правого сектору» на Волині Павла Данильчука. Він заявив, що «дільож посад іде на рівні трьох партій» без консультацій з громадськістю.

«Ви отримали посади, бо громадськість лягла кістьми, щоб подолати ту банду», - нагадав Данильчук.

Він висловив претензії до Тарасюка: «Коли людині задають нормальні запитання журналісти та громадськість (про бізнес, - ред.), а людина вже зараз починає ухилятися, то така людина не має перебувати на посаді».

Також очільник волинського «Правого сектору» запропонував затвердити кандидатури заступників голови ОДА на народному віче у неділю, 9 березня. Таку пропозицію підтримали всі. Тому остаточну долю кандидатів обіцяють визначити саме там.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 49
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а людина вже зараз починає ухилятися, то така людина не має перебувати на посаді.

100%
Відповісти
Побратими можуть бути за келишком горілки, а заступники - справа державна. Пирожик викрикав собі посаду, висткпав за правду, а зараз збирає пробратимв. Ганьба!!!!!
Відповісти
Сергій Кудрявцев - найадекватніший із всіх трьох.
Відповісти
Громадськість проти цих посад
Відповісти
Знаючи цього кандидата я не бачу різниці між УДАРом і Партією регіонів
Відповісти
Кандидат скромна, непублічна людина. Україні зараз потрібні професіонали, а не оратори
Відповісти
Дивлячись на ці коментарі видно які це люди пишуть!!!А на рахунок Тарасюка Він є хорошою Людиною! І перестаньте лити бруд на Людину!!
Відповісти
отак Нікітюк Володя, домовившись з Савчуком Юрою просуває свого зятька в депутати!!! То що будем переходити від дерибану на рівні міста на рівень області??? відмовляється говорити бидло про бізнес! бо бізнес на нашій крові і поті! куди ми дивимось люди! гнати цих пройдисвітів у шию!!! Ганьба!!!
Відповісти
Команда хіба що для покеру. Завал відчуємо за півроку або й раніше.
Відповісти
найкращий Кудрявцев
Відповісти
Той Тарасюк дуже мутний тіпок...
Відповісти
Ви добре запамятали, що вас призначив самозванець?
Відповісти
Але і претенденти-бандит Тарасюк, якого пропихає Никитюк як свого зятя, тюрма за такими спецами плаче, ото дожилися-за що ж воювали?
Відповісти
ні Ви претендент Супер!!напевно дещо в кого давить!!Може .за деякими .з .Вас плаче.....
Відповісти
А Брокбізнесбанк - ригівська структура! "свободівці" і надалі тягнуть ригів до влади!
Відповісти
Видно Пащенко також собі посаду випросив. Уже 9 коментар не публікують. Та при Януковичу такого фільтру не було на сайті.
Я впевнений , що на майдані ще когось з тих хто ставив на коліна також за ставлять просити вибачення.
ЗА ЩО ЗАГИНУЛИ НАШІ ХЛОПЦІ НА МАЙДАНІ !!!???
Відповісти
Що це за перець такий, що його так тягнуть на посаду?
Відповісти
тарасенко це просто шок
Відповісти
одна банда
Відповісти
Якщо оцінити розбіжність між реальним перебігом подій і тим, що тут відображено, то слід бути готовим до досить "уважної модерації" коментарів
Відповісти
По-моєму,жоден не вартий-і в першу чегу-Пустовіт-хто погоджував його кандитатуру з громадськістю! Не за таких хлопці гинули,сотні стали інвалідами і сотні безвісти зникли! Чому не Данильчук,Гузь,Шиба? І як нам на Вічі їх не допустити до влади-ОБВИСТАТИ чи знову в БІЙ?
Відповісти
Тарасюк зять депутата Никитюка Луцької міськради,до влади приходить інша погань.
Відповісти
такі коментарі пишуть погані які хочуть до влади!!
Відповісти
Волиняне! Закликаю Вас! Не будьте байдужими!
Не допускайте Кудрявцева до влади!
Який він Майданівець? Це ж показуха!
Кабінетний бездара, який завалив роботу в трьох банках, відгукніться підприємці, з яких він вимагав гроші за отримання кредиту в банку! Не пустіть хапугу до влади!
Відповісти
Коли була революція то на сцені погоджували кандедатури, а коли перемогли то вже Удар, Свобода, Батьківщина вирішили без громади призначати посади. А де громадські спостеоігачі які повинні бути при всіх державних установах як наглядова рада від громади.
Відповісти
Карпюк цеж перший злодій,корупціонер, хай каже скільки накрав в "Україні"
Відповісти
Згідна на всі 100%
Відповісти
Карпюк ніколи не буде чесним керівником, подивіться, що він чудить в україні
Відповісти
На посаду заступника голови ОДА тут повністю підходить лише Роман Карпюк
Відповісти
Що вже мелять! всяку Гидоту бридко !!!Особливо багато хто за Тарасюка!!!!!Це людина зз Великої літери Ви нікчеми і .хто це пише не компетентний !!Притормозіть на Людей лити не правдду бруд!!
Відповісти
що це Ви пишете Люди добрі за такі ганебні коментарі!!Вам невгодиш!!Схаменіться!!
Відповісти
Тарасюк Олег дуже чуйна щедра Людина!!Не публічний!!До Чого ці коментарі не доброзичливі !!!Розумний ще зі школи цифри рахував в умі великі!!Зразковим був .Завжди!!!
Відповісти
Тарасюк Олег дуже чуйна щедра Людина!!Не публічний!!До Чого ці коментарі не доброзичливі !!!Розумний ще зі школи цифри рахував в умі великі!!Зразковим був .Завжди!!!
Відповісти
Чому стільки ненависті до Людини!!!
Відповісти
Тарасюк Олег дуже чуйна щедра Людина!!Не публічний!!До Чого ці коментарі не доброзичливі !!!Розумний ще зі школи цифри рахував в умі великі!!Зразковим був .Завжди!!!
Відповісти
Тарасюк Олег!!Ти Молодець!!Успіхів Трбі!!
Відповісти
Знаючи Тарасюка Він дуже хороша Людина!!Співчутливий добрий Вихований!!Прикро читати про нього нікчемні вислови!!
Відповісти
Що за дурню пишуть!!Я знаю Олега Тарасюка з дитинства!Був зразковою Дитиною!!Вчився гарно!!Добрий чуйний співчутливий!!
Відповісти
Що за дурню пишуть!!Я знаю Олега Тарасюка з дитинства!Був зразковою Дитиною!!Вчився гарно!!Добрий чуйний співчутливий!!
Відповісти
Спитайте в Кудрявцева:
1. Чому всі клієнти, що отримували кредити носили йому в кабінет торби з коньяками і він їх брав! Ніколи не відмовлявся!
2. За скількі грошей він зам"яв кримінальну справу проти нього в міськвідділі?
3. Чому він клеїть дурня і розказує, що не знав що Брокбізнесбанк належить донецькій мафії - це його політична недалекоглядність? Чи в нього головне гроші? Просто найманець працює на тих - хто більше заплатить?
4. Чому під його керуванням Волинське відділення Брокбізнесбанку стало найгіршим в Україні?
5. Чому в нього немає жодного фото з майдану? Ховав своє красиве тіло за спинами нормальних вояк?
6. По яким "критеріям" Пустовіт вибрав саме його? В луцьку більш нема кандидатів? Де обіцяний вібір народу?
7. Нехай чесно скаже хто насправді його - безпринципного так впевнено пхає на посаду аж першого зама. Може почне з двірника? Чого сразу в зами?
8. За які "досягнення" в керуванні банком він отримав дві догани?
9. Чому найбільш вдалими досягненями в Брокбізнесбанку його підлеглі рахують організоване Кудрявцевим "масове списання меблів і основних засобів" з подальшим дерибаном?
Відповісти
))) що за гон. ніякого списання меблів не було )) що за маразм?????
Відповісти
пункт № 4 - туфта!!!!!!!!!
Відповісти
То не коментарі ганебні - то кандидати ганебні!
Ганьба!
Невже серед 100 тисяч мешканців не можна знайти достойних людей з освітою і досвідом.
Чого треба пхати у владу пройдисвідів?
А які коментарі? Такі на які вони заслуговують.
Відповісти
Якщо завтра на віче Правий сектор буде мовчати - рахуй що перезавантаження не було. Все дарма!
Відповісти
Хочу сказати про Правий сектор. Сьогодні-8.03.2014 року звонила ім. Всі готові(п'яні) ні на одне питання не змогли відповісти . На сьогодення бачу що хлопці загинули ні за що
Відповісти
Кревську, що на першому фото пане Данильчук НЕ СМІЙТЕ СТАВИТИ НАЧАЛЬНИКОМ ОСВІТИ!!!
Відповісти
Хто знов тягнеться до влади? Ті хто ще не наївся . За що вмирали хлопці, щоб знов прийшли до влади тіж що й були. Хабарники, рвачи і ненажери всьго державного. Ганьба й сором за таку владу . Люди схаменіться!!!!! Невже в нас немає порядних людей
Відповісти
карпюк це головний взяточник.він скільки народу в своему інституті надурив.
Відповісти
такім як карпюк місце на мотузці!!!!
Відповісти
Останні новини
Кандидати в заступники Пустовіта: хто вони. ФОТО
07 березень, 2014, 18:15