У неділю в Луцьку - «кадрове» віче

У неділю в Луцьку - «кадрове» віче
На луцькому Майдані відбудеться обговорення чиновників, які претендують на місця заступників голови Волинської облдержадміністрації.

Віче - у неділю, 9 березня о 14:00 на Театральному майдані, - повідомили у прес-службі луцького Євромайдану.

«Провести огляд кандидатів на посади заступників голови Волинської облдержадміністрації матиме можливість кожен волинянин», - йдеться у повідомленні.

Так, народну «співбесіду» будуть проходити такі кандидати:Сергій Кудрявцев, квота ВО «Свобода», керівник регіонального відділення Брокбізнесбанку;Роман Карпюк, квота ВО «Батьківщина», депутат облради, ректор університету «Україна»; Олег Тарасюк, квота партії «УДАР», бізнесмен.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заступник з питань економіки -- з заочною освітою юриста??? Ми хотіли перезагрузки влади, щоб прийшли нові молоді свідомі українці, а не бізнесмени з величезними статками і без освіти!!! Мабуть без відомого тестя необійшлося(замовив словечко??). Це люди які при кожній владі були ЗА.(то за палицю то за удар). Доречі цікаво коли він став депутатом від Удар??? В позавчорашній статі від був ше партійним!!!
Відповісти
А Кудрявцев взагалі "радіофізік", а другого диплома купив за гроші. Його пік карьєри - майстер виробничого навчання училища №9. А потім "дивне диво" - раптово попав в міськраду, ще й керівником відділу підприємництва - тепле містечко просто так не дають. Потім очковтиранням виріс від начальника відділення до керуючого групою відділень, а тоді йому дади дві догани і він почав шукати куди приткнутися. Тоді через знайомства з регіоналами "порішав" собі посаду керівника регіональним відділенням «Брокбізнесбанку», який тоді належив регіоналам. Ось така біографія чудова!
Відповісти
Коли Кудрявцев став керівником БББ, то власниками були ще брати Буряки
Відповісти
А які критерії відбору на дану посаду?
Чому саме ці люди?
Відповісти
Знаю особисто (працювала в банку) Сергія Кудрявцева.Хороша і порядна людина.Спокійний і врівноважений.І що головне-розумний.Знаю і дружину.Сім'я дружня і любляча.Вибір вітаю.
Відповісти
Працювала? Теж як і його вигнали?
Відповісти
Модератор,де мій коментар?
Відповісти
Тарасюк - "юрист", якому цигани збирають металолом, плюс біл-борди. Дуже міцний "юрист", а головна тут скрипка - тесть Никитюк Володимир. Він його просуває. Завтра майдану будуь підсовувати лайно в шоколадній упаковці, але "Правий сектор" навряд чи це пропустить.
Відповісти
Як міг свободівець Кудрявцев працювати в банку який належить партії регіонів
Відповісти
Спитайте в Кудрявцева:
1. Чому всі клієнти, що отримували кредити носили йому в кабінет торби з коньяками і він їх брав! Ніколи не відмовлявся!
2. За скількі грошей він зам"яв кримінальну справу проти нього в міськвідділі?
3. Чому він клеїть дурня і розказує, що не знав кому належить Брокбізнесбанк - це його політична недалекоглядність? Чи в нього головне гроші?
4. Чому під його керуванням Волинське відділення Кредобанку стало найгіршим в Україні?
5. Чому в нього немає жодного фото з майдану? Ховав своє красиве тіло за спинами нормальних вояк?
6. По яким "критеріям" Пустовіт вибрав саме його? В луцьку більш нема кандидатів? Де обіцяний вібір народу?
7. Нехай чесно скаже хто насправді його - безпринципного так впевнено пхає на посаду аж першого зама. Може почне з двірника? Чого сразу в зами?
Відповісти
І ще одне чому... Чому він так швидко завоював довіру в "Свободі"? З Пирожиком коньяком, про який пишуть, ділився?
Відповісти
Купка самозванців, які становлять 00001% від всього населення області взяли на себе повноваження!!! Ви що геть з глузду зіхали?
Відповісти
карпюк ето самый натуральный аферист!!!!он со своим институтом столько народу надурил. он той власти жопу лизашл!!!
Відповісти
Якщо завтра люди на Майдані прогнуться і змовчать, то на посади обласних чиновників прийдуть кудрявцеві і тарасюки - люди, які недостойні в новій Україні перебувати навіть на посадах сторожів. Нехай продовжують в банківських офісах рахувати здирницькі проценти і збирати з циганами металолом. Завтра повинні виступити представники громадськості, журналісти, а не болтологи-пустовіти, не радянські політруки-рекомендатори, не чиновники. Завтра має сказати своє тверде слово Павло Данильчук, аби громада поставила жирну крапку на цих ганебних "рекомендаціях". Крім, звичайно, Романа Карпюка.
Відповісти
Кудрявцев Сергій достойний вибір, порядна і чесна людина, саме такі люди мають працювати у владних структурах. Особисто його знаю, працювали разом в УкрСиббанку, і з різних ситуацій він виходив з честю.
Відповісти
Я думаю, що кого б не запропонували, народ був би незадоволеним... такі ми вже є. Обплювати можна кого завгодно. Потрібно дати час попрацювати, а десь через місяць нехай звітують на майдані перед людьми, персонально, за кожну виділену ділянку роботи. Я цих людей не знаю, хто є хто. Кожного можна прив*язати до бруду, от як той самий брокбізнес.. Так само як рахунок на пам*ятних Бандері, який в ньому відкритий, то що не вносити на нього гроші, бо він комусь там належить... так само і університет Україна, впевнений, що там регіонали теж навчались! Люди, головне зараз - АДЕКВАТНІСТЬ!
Відповісти
"Волинь-пост" перетворився на "Волинські новини"... друкує лише "вигідні" коментарі.
Відповісти
КРІМ ОЛЕГА Тарасюка звичайно!!!Він хороша Людина!!
Відповісти
Спитайте на віче, що він там булькотів на рахунок того, що він "Свободівець" легко так прийшов в Брокбізнесбанк до "регіоналів" братів Буряків.
Кудрявцев каже, що не знав, що вони донецькі. Вся Україназнала, а він не догадувався. Що? Такий недолугий? Це ж відверта брехня з його уст. То він на посаді буде всім брехати та вивертатись. КУДРЯВЦЕВ! ТИ БРЕХУН!!!
Відповісти
Нагадаємо, брати Буряки довгий час були в БЮТ. Сергій Буряк очолював ДПАУ при уряді Юлії Тимошенко, Олександр був нардепом від БЮТ, однак в грудні 2010 року вийшов з її лав і вступив у провладну коаліцію Регіоналів.
Відповісти
А чому Пустовіта з нами ніхто не узгоджував?
Де був хвальоний правий сектор? Чи вони воюють лиш там, де їм дозволяють?
Відповісти
Знову відкати))))
Відповісти
Якщо куля в лоб потрапляє людині,
Людина втрачає свою герметичність,
Людина думки випускає назовні
І потім не може зібрати назад.

У дірку від кулі о пізній годині
Миттєво влітають питання дотичні,
І мізки одразу ваганнями повні,
І блима в очах нездоровий азарт.

Крізь отвір у лобі азарт і вагання
У світ визирають і мружаться хижо,
І тихо собі викидають на пальцях,
Кому у прем’єри, кому – до труни.

І ніби людина стоїть на Майдані,
І ніби Майдану за звичкою лиже,
Та в черепі вже діловито кубляться
Нові перспективи й нові таргани.

І череп людини заледве не тріска,
І совість витьохкує пісню обсценну,
І губи у битві вагань та азарту
Обрати «своїх» не приховують спроб.

Та все, що в людини творилося в мізках,
І з чим та людина полізла на сцену,
І що та людина хотіла сказати –
Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
Відповісти
люди куди ви дивитесь хиба дити загинули за цих трутнив
Відповісти
Батьківщина супер. Свобода молодці. Удар.........
Відповісти
За що загинули хлопці? До влади рвуться всі тіж рвачи яким все мало.
Відповісти
Кому ж така брєдова пропозиція прийшла, щоб претендував на цю посаду Р.Карпюк. працюючи ректором він постійно обманював людей, не виплачував вчасно зарплати. у нього був окремий список і студенти чи їх батьки носили йому за здачу сесій. а кримінальна справа на рахунок крадених машин?? ну ви вже зовсім з глузду зїхати, висуваючи цю кандидатуру
Відповісти
Судя по комментариям, то будет Карпюк ) Ибо только его не обсирают :)
Відповісти
Хто знає скільки Кудрявцев місць роботи змінив ? і з ким разом він ходить по банкам? Можливо главбух чи завгосп, повірте досвіду десь тут собака зарита ...Люди завжди треба дивитись на перші кадрові зміни найчастіше корупція там
Відповісти