Що дарувати на 8 березня. ФОТО

Що дарувати на 8 березня. ФОТО
Подарунки на 8 березня слід вибирати, відштовхуючись від віку і статусу жінки.

Для дочки-підлітка, подруги і шефа подарунки, ясна річ, будуть відрізнятися. В запасі всього один день, а ви ще не вирішили, що подарувати своїм знайомим жінкам?

Як вибрати відповідний подарунок, - пише Gazeta.ua.

Що дарувати:

Шефу
Тут підійдуть подарунки може і не дуже дорогі, але статусні. Красива фірмова ручка, записник або елегантна парасолька будуть доречними.



Мамі
Тільки не даруйте сковорідки та інше кухонне приладдя. В цей день потрібно нагадати мамі, що вона не тільки відмінна господиня, але й найпрекрасніша жінка. Тому серія мініатюр її улюбленого парфуму, гарний гаманець або сертифікат на похід в салон краси стане відмінним подарунком.



Подрузі
Про неї ми знаємо практично все, а про її особисте життя тим паче. Тому подарунки у вигляді нижньої білизни, невигадливої прикраси або її улюбленої косметики будуть сприйняті найкращим чином.



Дочці-підлітку

Найбільше її зможе порадувати нова кофтинка, навушники і цікавий декор або симпатичний аксесуар. Тільки вибираючи подарунок, враховуйте захоплення своєї дитини.



Бабусі
Найкращим подарунком для улюбленої бабусі стане щось потрібне, але разом з тим приємне. Якщо вона любить вишивати, подаруйте їй красиву схему для вишивки і велику палітру кольорових ниток. Для любительки готувати, в цьому випадку, буде доречною кухонна техніка, яка полегшить процес приготування. Так само до місця прийдеться новий сервіз або красива скатертина.



Колезі
Навіть якщо ви спілкуєтеся досить тісно, все одно є шанс не вгадати з подарунком. Даруєте щось з розряду "всім потрібне". Це може бути набір для французького манікюру, коробочка бельгійського шоколаду або запашна кава.



І не забувайте в це свято про себе кохану. В цей день варто робити все, що вам приносить задоволення - на те він і Міжнародний жіночий день.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: 8 березня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.