Відео стрільби в Сімферополі

Відео стрільби в Сімферополі
У Сімферополі невідомі відкрили вогонь по автомобілю, в якому перебували київські активісти.

Вони прибули до Республіканського військкомату, захопленого раніше озброєними російськими військовими, - пише Українська правда.

На відео видно і чути, як пасажири у машині тікають з місця події, скеровуючи водія їхати швидше. В цей же час чути постріли.

Як зазначив свідок подій у Сімферополі Олексій Тамразов, до них підійшли люди із зброєю і пригрозили арештом, "якщо ми не поїдемо через 5 хвилин".

"Ми зібралися їхати, сіли в машину, я знімав на телефон, після чого вони почали бігти до нас і стріляти, ми змогли від'їхати метрів 700 до торгового центру і викликали міліцію і телебачення. По нас і в машину випустили більше 10 куль, пробиті колеса, так само видно сліди від вогнепальної зброї на корпусі машини".

Як відомо, раніше повідомлялося, що на територію Республіканського військового комісаріату у Сімферополі зайшли близько 100 екіпірованих автоматичною зброєю людей, які представилися "кримською самообороною", розставили автоматників на поверхах та запустили на територію комісаріату три автобуси з військовими".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для информации: Севастополь и Симферополь это два разных города.
Відповісти
Коли вже буде оголошено загальну мобілізацію?!!!!!
Відповісти
Україна повинна захищатись. Московські провокатори залякують Крим і кримське населення Бандерівцями і фашистами, але їм і їхньому фюреру Путіну не завадило б почитати історію України -С.Бандера і його побратими боролись за незалежність і свободу України від фашистського і комуністичного рабства, а за що боролась ця сволота - Комитет освобождения народов России ► Русская освободительная армия 1-я русская национальная бригада СС «Дружина» 29-я гренадерская дивизия СС «РОНА» (1-я русская) 30-я гренадерская дивизия СС (2-я русская) Батальон Муравьёва Высшая немецкая школа для русских офицеров Дивизия «Руссланд» Добровольческий полк СС «Варяг» Зеленая армия особого назначения Народная бригада Каминского Отряд Николая Козина Русская вспомогательная полиция Русская гражданская вспомогательная полиция Русская национальная народная армия Русская освободительная народная армия Русский корпус Русский отряд 9-й армии вермахта Служба порядка 602-й Ост-батальон 645-й батальон Питання до Путіна - хто фашисти. Володимир Володимирович іди до дому.Ще ні один загарбник не жив довго. Кара божа настигне. - See more at: http://karpatnews.in.ua/news/78142-po-zakhidnii-ukraini-masovo-peresuvaiutsia-tanky-i-btry-yidut-na-krym-foto-video.htm#sthash.JylLQYbG.dpuf
Відповісти
Останні новини
Відео стрільби в Сімферополі
08 березень, 2014, 18:02