Російські військові захопили радіопост в Криму

Російські військові напали на радіотехнічний пост в Криму та захопили його.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, - пише Gazeta.ua.

Нападники у військовому та цивільному одязі зі зброєю під час штурму виламали вхідні двері та увірвалися до будівлі. Вони демонтували блоки радіотехнічного обладнання та знешкодили кабелі зв'язку.

До цього російські військові своїми технічними засобами подавляли радіолокаційне спостереження на пункті технічного спостереження "Мис - Фонарь".

За даними українських прикордонників, на сьогоднішній день спеціально екіпірованими спецназівцями Росії та представниками "самооборони Криму" продовжують блокуватися 11 об'єктів Державної прикордонної служби України.

Серед них: управління Азово-Чорноморського регіонального управління, Сімферопольський загін, відділи прикордонної служби "Керч", "Євпаторія", "Сімферополь", "Щолкіно", "Феодосія" та "Севастополь", Керченський та Севастопольський загони морської охорони, поромна переправа "Крим".

Водночас, як запевнили у відомстві, українські прикордонники вірні присязі та українському народу. Вони не залишають свої підрозділи та не передають агресорам систему управління кордоном України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Російські військові захопили радіопост в Криму
09 березень, 2014, 08:53