У Луцьку «Правий сектор» вшанував Шевченка ходою. ФОТО

У Луцьку «Правий сектор» вшанував Шевченка ходою. ФОТО
У Луцьку приблизно 100 учасників «Правого сектору» Волині вшанували Тараса Шевченка ходою.

Також вони долучилися до заходів біля пам'ятника Кобзарю, - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці організації в Facebook.

Близько 100 активістів «Правого сектору» пройшлися ходою від Театрального майдану до пам’ятника Шевченку, де поклали квіти.

«Сьогодні 200 років нашому національному генію і провіднику Української революції. Саме завдяки ньому ми є, як нація», - сказав керівник Правого сектору Павло Данильчук.

Павло Данильчук говорив про те, що бійці «Правого сектору» повинні «вшановувати головного натхненника революції, пам’ятати і послуговуватися його вічними словами в подальшій боротьбі».

«Не потрібно великих промов, потрібна пам’ять та дія», - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наприкінці грудня 1994 найбільш підготовлені члени організації у складі невеликих груп були направлені для участі в бойових діях проти російських федеральних сил на території Чеченської Республіки. Спочатку їх перевезли в місто Київ, звідти вони вилетіли до Грузії на літаку, що належить збройним силам Грузії. Наприкінці грудня 1994 року, прибувши до міста Грозний, члени УНА-УНСО зустрілися з Музичко, який, як один з керівників організації, спілкувався з командирами диверсійних груп і давав їм вказівки.
У 1994-1995 роках Музичко та інші члени УНА-УНСО брали участь у боєзіткнення з військовослужбовцями федеральних сил під час штурму міста Грозного. У січні 1995 року допитуваний неодноразово був свідком того, як Музичко по-звірячому катував полонених військовослужбовців російських федеральних сил, після чого вбивав. Всього за вказаний період Музичко особисто катував, а потім скоїв вбивство не менше 20 полонених військовослужбовців федеральних сил, вимагаючи потрібну для нього інформацію. Під час тортур він ламав пальці рук офіцерам, виколював їм очі різними предметами, плоскогубцями виривав їм нігті і зуби, деяким перерізав ножем горло, деяких розстрілював. Тим самим, своїми діями він показував і іншим свою ненависть до російських військовослужбовцям.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Правий сектор» вшанував Шевченка ходою. ФОТО
09 березень, 2014, 15:00