На Волині - новий керівник міліції. ВІДЕО

На Волині - новий керівник міліції. ВІДЕО
Генерал-майор міліції Віктор Швидкий (на фото) очолив управління Міністерства внутрішніх справ у Волинської області.

Про це 9 березня під час віче оголосив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

"Віктор Васильович очолював Самооборону, коли вона почала формуватися в нас в області, активно діяв в ГО "Майдан", організовував охорону Кабінету Міністрів під час дій на Майдані. Людина, яка не була осторонь цих процесів..", - розповів про Швидкого голова Волинської ОДА зі сцени.

Зауважимо, що учасники віче неоднозначно зустріли цю новину.

Більшість людей аплодували, але були й такі, що "фукали".

Коли ж Швидкий почав виступати, учасники Віча почали вигукувати "Ганьба!".

По суті, присутні не дали змоги Швидкому виступити, він сказав всього кілька речень.

Натомість Пустовіт став виправдовувати призначення Швидкого і заспокоювати людей. Голова ОДА зі сцени звернувся до людей:

"У нас достатньо патріотично підготовлених офіцерів міліції. Ми готові розглянути усі кандидатури. Є посади заступників. Є посади інші відповідальні в Управлінні МВС... Сьогодні ми повинні вернути керованість нашій міліції. Ми розуміємо, що ця посада тимчасова, Ця посада на період... саме на цей період. Віктору Васильовичу Кабінет Міністрів, міністр МВС поставив конкретні завдання, які він повинен виконати. Він їх виконає, громада дасть оцінку, а тоді будемо робити висновки".





Віктор Швидкий очолював обласне управління міліції за часів, коли головою ОДА був Володимир Бондар - з серпня 2005-ого по січень 2007-ого року. Після цього працював заступником голови облдержадміністрації, а з січня 2008 року - знову начальником УМВС України в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість орлів Янека - ястреби Тимошенко.
Де ж той детектор брехні, що обіцяли? Кажуть, зламався на першому поліцаї.
Відповісти
Наша пісня гарна й нова починаймо її знову...
Відповісти
Де інформація про обговорення заступників голови ОДА? Вже стільки часу пройшло і...?! Щось не по сценарію пійшло? Коли все Ок. то відразу публікують!:)
Відповісти
Ось Вам революція і люстрація... Знову до корита лізуть ті, що недоїли при помаранчевих. Тільки кріслами міняються і виправдовують один одного...
Відповісти
йдіть у владу і попробуйте покерувати коли в бюджеті пусто і зарплата 2000 грн, люди ще клянуть.
Відповісти
я так розумію, модератор пропускає лише схвальні відгуки...
Відповісти
куди взяли карпюка це аферист екстра класса !!!!він з дітей просто гроші здирае куди ви дивитесь!!!
Відповісти
Швидкий - найкращий із всіх представлених кандидатів.
Дайте людині працювати. А "фукають" ті - хто до цього часу сидів на кориті з баблом.
Відповісти
а на манеже одни и те же
Відповісти
що змінилось нічого (((одні ті ссамі хапуги
Відповісти
а за ним зараз начальником кадрів назад вернеться пан Остапович і тепер кожна посада і звання буде як раніше за валюту....
Відповісти
Вибір зроблено правильно. Швидкий знає роботу і під час революції зарекомендував себе добре. Не те що інші сиділи по норах, а зараз "повилазили" і давай використовувати свої звязки. Вибір підтримую.
Відповісти
Де выдео виступу правого сектора, автомайдана та самооборони?????????
Відповісти
Володька Поліщук купив нач.гаї області,сміється і каже,що не дорого.
Відповісти
Якщо ти і справді жертва то сиди і не вякай. Швидкий один із тих хто непропив свою совість і ніколи не сидів по кущах...
Відповісти
Швидкий - достойне призначення!
Відповісти
Швидкий- достойне призначення
Відповісти
скоростной когда стал начальником увд в 2005 всякую дрянь понабирал в мусарню назад в основном ментов которые были замешаны в грязных делах и крышевали автоугонщиков и другой преступный бизнес
Відповісти
не только он собирал но и соз собирала по полной
Відповісти
Швидкого не слухали і не дали сказати бо він почав розповідати,що він зробить на цій посаді. А він повинен був би розповісти про те, що він зробив доброго на Волині за ті два рази коли очолював Волинську міліцію... А не зробив він НІЧОГО доброго, але зараз з третього разу переконує, що в нього щось вийде... ГАНЬБА таким призначенням. Краще вже Алексєєнко, - той хоч не був на тій посаді, та й наш Волинський...
Відповісти
не пройшов! Поспішайте, хлопці, бо ваші зверхники не надовго...
Відповісти
Служу у внутрішніх військах МВС в Луцьку. А де ж дівся кандидат на цю посаду полковник Алексієнко Павло Анатолійович ? Його кандидатура набагато достойніша, чому б йому не дати шанс змінити щось у нашій міліції ?
Відповісти
ШВИДКИЙ =БОНДАР = СТОЛЯР ВСЕ ЗРОЗУМИЛО
Відповісти
РОЗВЕЛИ УСИХ
Відповісти
Алєксєєнко? Це племінник керівнички володимир-відділення партії регіонів? Я вас умаляю.....Знов народ розведуть.
Відповісти
Ви думаете зробе щось Алексєєнко ,на тій посаді він не був, і областю керувати , правельно ,не кожен зможе . Я за Швидкого !
Відповісти
Чим його кандидатура достойніша ? Бо лізе куди не знає . Ця посада для розумних і сильних людей , а не для п'яниць . Швидкий - те що треба .
Відповісти
Твій Алексієнко за стаканом нічого не бачить. Мабуть і ти з тої кагорти що і він. Боже кого сватають на керівника УМВС, просто жах.
Відповісти
швидкий гнида рідкісна. брат служив у час його правління, то розказував про "методи" його роботи. а тепер знову вилизав з бондарем у Києві Луценку напередодні, от і знову біля корита. Бруківки нам хватить хапуго бондаря! не забувай, що всі за тобою пильно стежать!
Відповісти
Навіщо стільки обурюватися з приводу призначення Швидкого? Всім зрозуміло, що на Волині до влади знову повертається БЮТоголова банда. Кажу це тому, що кандидатуру вже заплямованого на Волині "главного мєнта" попередньо погодили голови ОДА і облради Пустовіт та Вітер із тимошенківської секти. Хочу нагадати, що саме Юлька свого часу заблокувала вступ України в НАТО. А тепер не знаємо як відбитися від путлєра.Правий сектор, куди ви тільки дивитеся!?? Чи ви також із БЮТоголовими?
Відповісти
Що значить добре зарекомендував під час революції? Він, що керував однією з сотень на майдані в Києві, де справді потрібен був потрібен професонал, щоб організувати людей під час штурмів та обстрілів. Треба спитати начальників райвідділів міліції під час каденції Швидкого начальником обласного УМВС, коли і скільки треба було збирати та передавати наверх. Не вся міліція в обіді на Швидкого. Є такі як Шкуропад, Фатєєв, Мартовицький, які отримали відомчі квартири, а пізніше Швидкий поміг їм приватизувати, а пізніше після звільнення успішно продали. Нормальний бізнес за рахунок платників податків. Тай сам пан Швидкий не бідує : трикімнатна квартира, житловий будинок в с. Гараджа (по сусідству з Бондарем). люстрацію пан швидкий не пройшов, тому він повинен повторити долю Чайки в Рівнеській області. Чому мовчить "Правий сектор" ?
Відповісти
Цей злодій за світло навіть не платить, перевірте
Відповісти
Якби був злодій то платив би.. А так просто чесний генерал!!Моя повага!
Відповісти
Міліція завжди комусь не подобається. На мою думку, хто не працює, того й не обливають грязюкою. Хтось просто хоче на ті посади, про які пише, та кращого варіанту як зробити наклеп на людей не придумав.
Відповісти
Кадри отрібно первіряти і заствляти працювати .Але весь майдан, небесна сотня не простить нам всім, коли не захистимо Україну, не буде достойного життя дпя людей, . Для цього вже повинні працювати державні органи і правоохоронні структури. Де взяти кошти? Чому намайдані ніхто не каже про олігархів. . ГоловІ облради і облдержадміністрації - дайте завдання міліціі .прокуратурі, СБУ перевірити тендера , митницю, оборутки з землею. лісом, податки і тд. і.тп і згідно закону повернути в бюджет Волині сотні мільйонів . а громадським організаціям кожної неділі питати їх. що робиться,
Відповісти
Серед відомих мені кандидатів Швидкий мабуть найкращий на дану посаду (тимпаче кажуть ще це тимчасово), що стосуються Алєксєєнка то це мабуть херовий варіант (як вище писали про партію регіонів, про любов до алковитої) та чомусь забули написати і про його власне авто - яке вартую ДУЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ багато грошиків... Тай взагалі як на мене невже неможна вибрати керівника УМВС з числа "чистих" діючих працівників (керівників), які пройдуть люстрацію по принципу того, що не мають машин, дач, віл, не їздять у відпустку за бугор, на роботу - тролейбусом!!!! - ""так би мовити живуть за зарплату"" я наприклад знаю такого серед діючих керівників в УМВС (прізвище не пишу щоб не казали що агітую чи прогинаюсь під кимось)
Відповісти
Як повідомив Анатолій Дорофійович, у Шацьку є люди, що незадоволені залученням до «Варти порядку» представників місцевої еліти, які начебто охороняють своє майно, нажите нечесним шляхом. Якщо одна людина більш успішна за іншу (йдеться про підприємців), то це не значить, що вона порушила закон і її потрібно покарати. Інша справа – різке збагачення державних службовців.
А міліція не держслужбовці...
Відповісти
Нагадує як колись давали звання заслужений архивіст, директору архіву Гриці. Попросили у колективу сказати щось хороше про нього. Сказали: він хороша людина, дах у архіві відремонтував...
Відповісти
Модератор точно як не комуніст то регіонал... Цікавий сайт - відомо хто власник... Боїться...
Відповісти
Я за Швидкого !!!
Відповісти
Швидкий був вже 2 рази начальником управління. Він вже показав на що здатен (кругом була корупція, грабили людей). За що загинули наші люди???
Відповісти
Швыдкого надо поставить Министром МВС Украины !!!
Відповісти
Швидкий настояща людина !!!
Відповісти
Останні новини
Відео штурму Луганської ОДА
09 березень, 2014, 17:22
На Волині - новий керівник міліції. ВІДЕО
09 березень, 2014, 16:14