«Кадрове» віче в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

«Кадрове» віче в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Лучани вийшли на центральний майдан міста, щоб оцінити кандидатури нових посадовців в області та дати свою оцінку проведенню люстрації.

Народне віче відбулося на Театральному майдані у неділю, 9 березня.

Перед початком «народного суду» кандидатів у заступники голови ОДА учасники акції з ініціативи владики Луцького та Волинського УПЦ КП Михаїла помолилися за Україну. Також хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у сутичках на Майдані.

Після цього новопризначений голова облдержадміністрації представив на розсуд Майдану кандидатури свого першого заступника Сергія Кудрявцева та заступника з гуманітарного блокуРомака Карпюка. Останні коротко розповіли про свої біографії та професійні здобутки.





Коли Пустовіт представляв кандидата у начальники обласної міліції Віктора Швидкого стався інцидент. Багато учасників віча ветерана-правоохоронця не підтримали та засвистали. Також призначення Швидкого не підтримав лідер Правого сектору на Волині Павло Данильчук.



Григорій Пустовіт все ж закликав людей підтримати кандидатури своїх заступників та нагадав про складну фінансову ситуацію і величезні борги, які залишились від попередників.

«Нам державного бюджету 140 мільйонів не виплатили», - навів приклад Пустовіт. Також він розповів про борги «обленерго, автодору та інших організацій.

«Яка зараз ситуація в облдержадміністрації? Немає заступників, немає керівників управлінь», - пояснив Пустовіт.

Тому він закликав «дати шанс» запропонованим кандидатам.



Заступник голови облради Ігор Гузь нагадав про те, що в країні та в області зокрема є «контрреволюція». Він пояснив, що до контрреволюціонерів можна віднести чиновників, які працювали в часи Януковича. «Це ті, хто до цього часу сидить в кабінетах», - пояснив він.

Гузь запропонував звільнити всіх очільників обласного СБУ, міліції, прокуратури, митниці та податкової та заборонити нинішнім очільникам цих структур претендувати на посади знову.



Перший заступник голови облради, свободівець Олександр Пирожик розповів, що йому приснився сон, у якому Україна межує із Грузією, тобто території Кубані та Південної Росії належаль Україні. «Може статися, що той сон справдиться», - зазначив Пирожик.



Ударівець Ігор Алексеєв розповів, що незадоволений результатами революції і не сприймає «кулуарний» спосіб розподілу посад. Тому він запропонував спеціалістам із громадського середовища подавати кандидатури на посаду заступника голови ОДА за квотою УДАРу.



Після політиків на сцену вийшли представники Громадського люстраційного комітету області, куди увійшли осередки Правого сектору, Самооборони Майдану, Автомайдану та Громадського сектору Майдану.

Своє бачення принципів кадрової політики також висловив зі сцени громадський діяч Володимир Пащенко. За його словами, для того, щоб залучати у владу високоякісних професіоналів, треба великі кошти, адже провідні управлінці не будуть працювати за малу зарплатню.

Тому Пащенко запропонував «дати шанс» нинішнім кандидатам, але постійно контролювати їх.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де Бондар? Невже його зрадили ці клоуни.
Відповісти
"Ударівець Ігор Алексеєв розповів, що незадоволений результатами революції і не сприймає «кулуарний» спосіб розподілу посад. Тому він запропонував спеціалістам із громадського середовища подавати кандидатури на посаду заступника голови ОДА за квотою УДАРу."- Алєксєєв як завжди незадоволений і вічно "утомльонний"(з будуна).Тому й меле таку свою ударну маячню.Якщо через його неіснуючий УГАР подадуть громадські кандидатури і вони не дай боже пройдуть-це буде найгірший варіант.Чому?Бо коли ті йолопи щось натворять не те,то алєксєєв завжди відхреститься від них, мовляв, це ж не ударівські кандидатури,а від громадськості!
А взагалі,що я являє собою цей УГАР в нашій області?Організація в одній особі алєксєєва..існує на папері.Ага,і в Києві ще є Кличко..команда в нього-в більшості із вигнаних бютівців та обіжених ригіаналов..
Відповісти
треба відремонтувати фасад УМВС.
Відповісти
нічого не змінилося. Хто найсильніше кричить, тому найбільше платять. В толпі є дід який кричав проти всіх, люстратор хренів.
Відповісти
пересувний цирк шапіто...
Відповісти
Бондаря не допустив люстраційний комітет. Бондар також клоун ще той.
Відповісти
чому серед усіх місцевих клоунів із правого сектору жоден не стояв на Майдані 18-20 лютого а то й взагалі там не був? Чого тут з"явився МС Сальвадор, адже коли він тусив по клубах - У КИЄВІ ГИНУЛИ ЛЮДИ! Чи коли викладав на ютуб відео з Наташею Троцюк...А тепер треба вкосити грошенят то можна і побути правим сектором?
Відповісти
Знаючий...тобі інтернет воїну звідки знати хто був в києві а хто ні, такі як ти можуть тільки по клаві стукати, які гроші вась не говори якшо не знаєш...а де був ти я прекрасно знаю сидів і стукав по клаві!!!!
Відповісти
Угар, а де факти? Схоже, що це ти обіжений. Представ зі списків удару регіоналів, будь-ласка. Люди хотіли до влади не політиків. Всі говорять і радять, то іди ти від Удару по квоті, чи твоє імя вже заплямоване?
Відповісти
Останні новини
«Кадрове» віче в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
09 березень, 2014, 17:38
Відео штурму Луганської ОДА
09 березень, 2014, 17:22