«Правий сектор» з Волині готовий їхати на південь. ВІДЕО

«Правий сектор» з Волині готовий їхати на південь. ВІДЕО
Бійці волинського осередку "Правого сектора" готові допомагати захищати кордони України, якщо надійде такий наказ зі столиці.

Про це під час недільного віча 9 березня повідомив очільник структури на Волині Павло Данильчук.

"Для нас головне – це події, які відбуваються на Півдні і Сході держави. Ми проводимо мобілізаційний набір, ми готуємо наших бійців, співпрацюємо зі Збройними Силами України, і, коли буде наказ з Києва, ми готові вирушати на Південь", - відзначив Данильчук.

Також він розкритикував "партійний" принцип розподілу посад в області, тобто визначення кандидатур у переговорах між партіями без участі громади.

Данильчук виступив за те, щоб не призначати на даний час заступників голови ОДА, а визначити лише виконуючих обов’язки. Натомість на посади в облдержадміністрації, МВС та інших структурах оголосити відкритий конкурс.



Також очільник Правого сектору на Волині заявив, що буде робити все, щоб до влади не повернулися хабарники та люди, причетні до репресій і злочинів. "Треба цих людей вичисляти і карати за законами революції, навіть тут, на Майдані", - розповів Данильчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вбій москаля ...Бо решта непрацює...
Відповісти
Якби оці молодики запропонували прибрати рідне місто...
Відповісти
В нас переважно чисте місто (принаймні в центральних районах, правда про 40крвий, гпз, 33, отстойні райони незнаю - якшо там і грязно то мабудь через маргенальних людей які там мешкають, семко-плюї різні)
Відповісти
Прибирання не допоможе. Головне навчити свиней не гадити. А так організовуй не організовуй... Ми вже не раз організовували...
Відповісти
Зовсім не дивно, що існують БЮТівські, ПУСТОВІТНІ базіки (бачите - дивно їм).
Молодці Павло Данильчук, Андрій Хведчак, Андрій Оборонов і інші!
Волиняни з Вами. Так тримати!
Відповісти
приберуть і приймуть у цьому активну участь
Відповісти
Хлопці - негайно у КРИМ я ВАС благаю - хто не поіде той повний піда...с, ми чекаємо вашої ришучості та патриотизму , а ви говнюкі засираєте Луцьк... по барах - та майданах - ВПЕРЕД НА КРИМ - Я ВАС БЛАГАЮ ... С ПОВАГОЮ ВАША ЮЛЯ ... ОЙ щось мені кольнуло - мабуть російський якись недотепа з 32 см...
Відповісти
Юля незабаром буде Кійов, а наши патриоти і влада насрала в штани, тому що вони хотять , але не можуть. бо не знають як це зробити... СЛАВА ТУРИЙСЬКОМУ РАЙОНУ !!!
Відповісти
Шо значить наказ???а де власна ініціатива??
Відповісти
Молодці
Відповісти
вот ви тут пишете давайте прибирати Луцьк, скажіть а хто вам мішає це робити?? Всі думають шо зара правий сектор все має робити, організовуйтесь і робіть а не тільки пишіть тут шо і кому нада робити!!!
Відповісти
Далі буде Київ, Варшава та Берлін так вважають пересічні росіяне...
Відповісти
шось цей правий сектор, бере на себе дуже багато повноважень, як засерати місто та влаштовувати проплачені люстрації то перші...
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» з Волині готовий їхати на південь. ВІДЕО
09 березень, 2014, 19:19