Вимагають люструвати керівництво Волинської держтелерадіокомпанії

Вимагають люструвати керівництво Волинської держтелерадіокомпанії
Громадські діячі та журналісти вимагають люструвати керівництво Волинської держтелерадіокомпанії.

З відповідним зверненнями до голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта із вимогою направити подання у Державний комітет із питань телебачення і радіомовлення щодо зміни керівництва Волинської ОДТРК, - повідомили в інфоцентрі Майдану.

Причиною такої вимоги є те, що ЗМІ, що фінансується за державний кошт, під час подій на Євромайдані замовчувало інформацію та сприяло піару провладної тоді Партії регіонів.

Також вони вважають, що нове керівництво мають призначити за участі активної громадськості та колективу ВОДТРК.

На їх думку, це ЗМІ, як і решта інших в країні, повинне бути переформатоване якомога швидше у громадське медіа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю згідна!
Журналісти мають показувати те, що відбувається!
Коли був Євромайдан, то крутили всяку хню.. Жіночка одна навіть сварилася з представниками Волиньського телебачення біля облдерж... а ведуча (чи хто це була) стояла і усміхалася. Ганьба таким працівникам телебачення!
Відповісти
а що вона мала - плакати? Коли неадеквати не дають працювати і кидаються як собаки на людей? Журналісти всього-навсього виконують вказівки керівництва. Важко працювати з хворим натовпом, правда люстратори???
Відповісти
Та давайте, вже всіх пролюструєм: міліцію, прокурату, директорів ЖЕКів, директорів, шкіл, усіх підряд журналістів і д.т, звиняйте, може когось забула, то без образ. Головна ланка - це двірники і прибиральниці, бо вони знають чи не найбільше, і не забутьте, про тих бабусь, що під під'їздами сидять, бо вони уже точно все знають. Люстрацію усім. От тільки біда, чому правий сектор, автомайдан та депутати облради чомусь не думають починати цей процес з себе.
Відповісти
Жіночка сварилася і штовхала групу. Але вона не знає: навіть якщо журналісти напишуть правду, то є вище керівництво, яке контролює тексти.
Відповісти
Підтримую.Проаналізуйте сюжети хоча б з жовтня 2013р.Тільки ПР,один Яцюк чого вартує((((.Недарма,ой недарма бандити присудили йому "заслуженого"
Відповісти
Журналісти - всього лише виконавці, систему треба ламати, а не людей, які виявилися заручниками політичноі ситуаціі.
Відповісти
Шановні колеги! Шановні люстратори! Може з митників почніть? Та з тих, хто стоїть перед митницею, та пропонує свої послуги "решала" - тоб то, домовляється з митником і за меньшу плату решає всі питання, а гроші в державу у вигляді митного збору не поступають? Давайте заспокоїмось! І почнемо з чогось, дійсно, вартого люстрації. Чи дати наводку на квартири та будинки з ліфтами, в яких живуть митникі? Марки та номера машин написати для вас? Чи туди потикнутися кішка тонка?
Відповісти
Це вже який парадокс, коли у Луцьку накидаються на журналістів, зокрема, Волинської ОДТРК. Мені часто доводиться бувати в різних регіонах України і, безперечно маю змогу переглядати телеканали в тому чи іншому регіоні. Повірте, більш патріотичного телебачення, ніж Волинська ОДТРК, не зустрічала. Та й волиняни, які знають специфіку дежавного телебачення, можуть підтвердити, що наші телевізійники роблять дуже багато для пропаганди незалежності України. А ті особи, що повилазили на хвилі революційного піднесення, скоріше схожі на таких собі павликів морозових. Не виключено, що дехто із крикунів намагається звести рахунки із пані Куліш...
Відповісти
"Беркутівці" - це теж заручники ситуації. Вони лишень виконували вказівки керівництва. Чи не так? Тільки волинські "беркутівці" хоч вибачились....
Відповісти
Останні новини
Вимагають люструвати керівництво Волинської держтелерадіокомпанії
10 березень, 2014, 12:04