У Луцькій міськраді є «реваншистські настрої», - депутат

У Луцькій міськраді є «реваншистські настрої», - депутат
Революційні зміни у країні не торкнулися Луцької міськради, більше того, там є бажаючі повернути «старі порядки», - стверджує депутат міськради Андрій Осіпов.

Про це він розповів під час лекції на тему місцевого самоврядування у інформаційно-аналітичному центрі «ВолиньМедіа» в понеділок, 10 березня.

Депутат відзначив, що після повалення «кримінального режиму» є шанс для значних позитивних змін, зокрема, і на місцевому рівні. «В нас всіх є сподівання, що ми розпочнемо з нової сторінки, що це буде нова влада, що в нас є шанс щось змінити. В моїй голові стався такий маленький вибух після цих подій, вони не могли не змінити будь-яку нормальну людину», - зазначив Осіпов.

Проте, на його думку, у Луцькій міськраді не відбулися якісні зміни після усунення Януковича. «Після цих всіх подій сесія міської ради відбулася 26 лютого. До цього 20 лютого було найбільше загиблих, 21 лютого ми дізналися, що втік Янукович. Я прийшов у міськраду та наївно сподівався, що там інші люди, і був вражений, що там ніяких інших людей не було, все, як було, так і залишилося», - пояснив Осіпов.

Більше того, Осіпов вважає, що частина керівників міста має «реваншистські настрої». «В певних розуміннях навіть гірше, бо є реваншистські настрої повернутися, піднятися приниженим, піднятися тим, хто приховував свою справжню сутність», - заявив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
негайно люструвати.
Відповісти
Видно, що чоловік бурно 8-9 березня відсвяткував. Таку пургу нести - це треба добре дати!
Відповісти
Коля а ти з міської ради???Шоб тобі жінка не давала дерслужбовець корупціований
Відповісти
Слухай, Коля, ти напевне ще той алкоголік... Треба було іти і послухати
Відповісти
Вже навіть Аваков від нелегітимної влади заявив ,що Янукович не вбивав.Навіть ЄС в розмові ПАЕТОН-ЕШТОН (це не був Янукович,а з нової коалійії) підтвердили,що Янукович не вбивав,а вбивали з нової коаліції.Янукович ПОВИНЕН повернутись в Україну .Він -ЛЕГІТИМНИЙ ПРЕЗИДЕНТ.
Відповісти
Ми також всі дуже хочемо, щоб Янукович повернувся в Україну. У Качанівці якраз звільнився комфортабельний ВІП-номер для проживання.
Відповісти
Що правда, то правда. У Володимирі те саме. Гнати усю стару владу і копняками напрям вказувати!
Відповісти
Це він про "слугу всіх режимів" Святослава Кравчука. Цього перевертня вже давно люструвати потрібно.
Відповісти
Та не тільки казнокрада Кравчука, Крохмана Рому - головного по корупції. В принципі там ціла "колейка" таких.
Відповісти
Так і Осіпов вроде нікуди не пропав?
Відповісти
А мене цікавить6 шановний громадянин Осіпов за каденцію свого депутатства що для міста корисного зробив? Перелік в студію! А тоді можна слухати його роздуми на тему роботи міської ради.
Відповісти
У нас в місті все прекрасно, і зарплати, і робочі містя, і житло! До Кравчука приїзджають із Швейцарії повчитись. От тільки дурні лучани чомусь всіх цих благ не помічають! На заробітки за копійки чи то б пак евроценти за кордон їдуть. Дурні
Відповісти
http://www.lutskrada.gov.ua/deputaty-zvituyut-2014-rik

http://www.lutskrada.gov.ua/zvit-2013-osipov-andriy-oleksiyovych
Відповісти
А цей пан до цього режиму - «кримінального режиму» выдношення немаэ?
Відповісти
ставте коментар?
Відповісти
В моїй голові стався такий маленький вибух після цих подій, вони не могли не зімни будь-яку нормальну людину», - зазначив Осіпов. І цей вибух відбувся вже давно -лікарі підтвержують
Відповісти
А шо ж ми такі недалекі - подивіться як голосують,кого продвигають - може прозрієте!Луцьк вставай!Батьківщина за....а!
Відповісти
А Осіпов все сняться син про високі посади у мерії!А він не хоче проаналізувати своє минуле і те,як він рейдерством займався?!Спочатку,як на когось "чорні хмари" наганяти-потрібно проаналізувати,де і в кого сам вкрав!Вже тошнить від того,як один поперед одного починають лити багнюку ці амбіційні "вболівальники за справедливість"а про себе замовчують!Вони вже не можуть дочекатися тепленьких місць,тому і підбурюють народ-хочуть чужими руками собі дорогу прокласти
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міськраді є «реваншистські настрої», - депутат
10 березень, 2014, 12:30