У Луцьку розповіли, хто може стати люстратором

У Луцьку розповіли, хто може стати люстратором
Позапартійність, вища освіта, не мати судимості, авторитетність, не бути посадовцем – таким основним критеріям мають відповідати кандидати, які бажають долучитися до люстраційних процесів на Волині.

Відповідні критерії оприлюднили на Фейсбук-сторінці «Самооборони Майдану – Волинь».

«Самооборона Майдану Волині», спільно з «Правим Сектором», «Автомайданом» та «Громадським сектором» ініціювали створення Комітету Громадської Люстрації, до якого мають увійти 7-15 членів», - йдеться у повідомленні.

Кандидати в Комітет мають відповідати наступним критеріям:

1) не бути посадовою особою органів влади та організацій, що підлягають люстрації або депутатом будь-якого рівня на даний час;
2) не бути членом будь-якої політичної партії;
3) не бути адвокатом, працівником судових або правоохоронних органів;
4) не мати судимості;
5) не бути причетним до жодних корупційних справ (використання службового становища, хабарництво, відмивання коштів та інше);
6) стиль життя повинен відповідати офіційним доходам;
7) мати вищу освіту;
8) користуватися суспільним авторитетом та довірою в громаді;
9) відповідати люстраційним критеріям, визначеним в Декларації про громадську люстрацію

«Просимо громадськість долучитися до обговорення кандидатів. Хто на Вашу думку достойний? Пропозиції лишайте в коментах, або надсилайте на адресу: [email protected]», - зазначають у «Самообороні Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завтра опозиція запропонує свої підходи до формування люстраційного комітету, одним із факторів буде: "Не належати до: «Самооборона Майдану Волині», спільно з «Правим Сектором», «Автомайданом» та «Громадським сектором»."
Відповісти
Спочатку оголосіть, хто кандидати на ці посади, а тоді будемо обговорювати.
Відповісти
Пропозиції лишайте в коментах, або надсилайте на адресу: [email protected]
Відповісти
Про люстрацію Верховною Радою буде прийнято відповідний закон, у якому буде все прописано. І тільки його зміст матиме значення і юридичну силу. А всі ці громадські ініціативи - дитячі забавки громадян, які ніяк не заспокояться і не підуть накінець вчитися чи працювати.
Відповісти
Я відповідаю тим критеріям, які необхідні для вступу до люстраційного комітету.Хочу змінити наше місто, його житя, життя наших людей, навести порядок в кожному дворі, у кожній вулиці з допомогою правди, власної честі, гідності та патріотизму, ТА З БЛАГОСЛОВЕННЯ НАШОЇ ГРОМАДИ - на найкраще.Хочу КОЖЕН ДЕНЬ, НЕПОКЛАДАЮЧИ ВЛАСНИХ СИЛ - ДІЯТИ, ПРОВОДИТИ ЧИСТКУ НЕЧИСТІ В РЯДАХ БУДЬ-ЯКИХ СТРУКТУР, ЧИ ТО ДЕРЖАВНИХ, ЧИ ТО ПРИВАТНИХ, ЯКА ВЖЕ ДИХАТИ НЕ ДАЄ ПРОСТИМ ЛЮДЯМ.КОЖЕН ОБРАНИЙ НАМИ ЧИНОВНИК-ПОВИНЕН БУТИ ПІДКОНТРОЛЬНИЙ ГРОМАДІ ТА БУТИ ПІД ПИЛЬНИМ, НАШИМ НАГЛЯДОМ. Вмене немає страху перед чиновниками любого рівня, я непідкупний та чесний.Хочу стати БІЛЬМОМ та КАРОЮ Божою для тих,хто дурить та обкрадає наших Волинян, хто тільки ДУМАЄ ПРО СВІЙ ГАМАНЕЦЬ.ЧИНОВНИК, обраний простими людьми,- БУДЬ ДОБРИЙ, ЧЕСНО ТА НАПОЛЕГЛИВО ПРАЦЮЙ ДЛЯ ЦИХ ЛЮДЕЙ, ЯКЩО НІ- ТОДІ ЗНАЙ,ТА ПАМ'ЯТАЙ, ЩО ЧЕКАЄ ТЕБЕ НА ЦІЙ ПОСАДІ - НАПОЛЕГЛИВА ПРАЦЯ,ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І ЯКЩО НЕДАЙ БОГ ХОЧ НАТЯК ПРО ТВОЮ НЕЧЕСНІСЬ-ТОДІ КАРА ТА ТЮРМА. Маю вищу юридичну освіту, не адвокат.Коротко про себе:МЕНІ 32роки, проживаю в Луцьку,вул.Львівська.моє кредо- СПРАВЕДЛИВІСТЬ, я - НЕНАВИДЖУ КОРУПЦІЮ - мене верне вже від того, що всерівно відбувається те саме, що і було при Юнаковичу.ЗА ЩО ПОМЕРЛИ НАШІ ХЛОПЦІ З НЕБЕСНОЇ СОТНІ?ЗА ЩО, ЗА ТЕ Ж САМЕ?? ХТО ЯК НЕ МИ - УСІ РАЗОМ,НАВЕДЕМ ЛАД В НАШОМУ ДОМІ.ПОКИ ЩО ГОВОРЮ ЗА ЛУЦЬК - ЗА ВОЛИНЬ.Прошу зателефлнувати мені при розгляді кандидатур.0637263490 [email protected] Слава Україні!!
Відповісти
Останні новини
Я живий, - Янукович
11 березень, 2014, 11:28
У Луцьку розповіли, хто може стати люстратором
11 березень, 2014, 11:08