В Україні вимкнуть російські телеканали

В Україні вимкнуть російські телеканали
Припинити транслювати передачі російських телеканалів «Вести», «Росія 24», ОРТ (Перший канал всесвітня мережа), «РТР Планета», «НТВ-Мир» до 19:00 11 березня вимагає від провайдерів Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення України.

Така вимога викликана необхідністю забезпечення інформаційної безпеки у відповідності з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня, - пише Преса України.

Станом на 12:00 11 березня вже до 50 відсотків провайдерів по всій Україні відключили мовлення цих іноземних каналів, інші готуються до відключення.

Крім того, Національна рада рекомендує забезпечити ретрансляції у мережах України передач телеканалу ATR та Чорноморської ТРК.

Нагадаємо, раніше Нацрада просила тимчасово не транслювати програми чотирьох російських телеканалів по Україні, а 9 березня в АР Крим перестали "мовити" усі українські телеканали.

Національна рада звертається до об'єднання провайдерів програмної послуги - Спілки кабельного телебачення, Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж, асоціація «Укртелемережа», Телекомунікаційної палати України, Асоціації «Західно-українська гільдія операторів кабельного телебачення», Асоціації правовласників і постачальників контенту, Асоціації телевізійно-інформаційних мереж Криму і керівництва кабельних операторів, таких як «Воля», Укртелеком, «Тріолан», «Датагруп», «Фарлеп Інвест», «Інформаційні технології», «Віасат» та інших виконати цю вимогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"трепортьори без кордонів". Де ж ваша солідарність?
Відповісти
но но!!
«Репортери без кордонів» вимагають, щоб «сили, що керують Кримом» знайшли та звільнили зниклих журналістів
http://osvita.mediasapiens.ua/material/28491
Відповісти